Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye ve savaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar . Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar,Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler .

[Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 06 Ağustos 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 06 Ağustos 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Pek alakalı olmadı gibi :)

said:
DeLiDuMRuL, 06 Ağustos 2004 23:05 tarihinde demiş ki:
Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar . Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar,Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler .

[Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 06 Ağustos 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 06 Ağustos 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline]My Honour is My Life
Mesaj tarihi:
ehehe bence Çin ' in etrafında bir kriz patlak vercek tabi ki Amerikan kökenli olcak işin içine NATO gircek ve Kore ye gönderdiğimiz gibi oraya da asker gönderecez[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:

nihal atsız havası sezdim bir an =)

bence girmez savaşa falan. gerçi güneydoğudaki terör olayları bence savaştan daha beter bir olay.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
napalım biz ezik kaldık =p

ya Türkiye girebilirde 100lerce sene ileriyi göremeyiz şimdiden, abd uşaklığını sürdürme kararından vazgeçince hükümet daha da bi değerlenicez galiba. Türkiye şu anda her şeyin tam ortasında bulunuyor. abd ortadoğuya hakim olmak isterse avrupa ile olan ilişkileri düşününce Tr merkez oluyor. Tr şu an abdnin ota boka herşeyine destek verdiği için boptada Türkiye kullanılmak isteniyor. Avrupada bunu istemiyor. Rusyada istemiyor. sonuçta ekonomik dengeler uzun süre bu şekilde kalmaz gibi duruyor ama savaşta çıkmıcak gibi. en kötü bazı ülkelerde iç karışıklık çıkarıcaklar.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
Çin e yakın zamanda yok ama Çin in ürettiği mallar yüzünden yakın zamanda piskopat zarar edecek ülkeler olacak bkz Amerika onlarda da kaçakçılık ileri safhada unuytmayın bu arada A.B.D. nin önderliğinde herkes Çin e dalmak için seferber olur çünkü bazı ülkeler kazananın yanında olmak ister bkz (Dünya Savaşları İtalya) Sanayi bakımından A.B.D. 10 tank üretince Çin 1 tank üretiyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Bence Israil'in İran'ın nüklüer santrallerini vurmasıyla başlar gibi geliyor,eğer Israil böle birşeyi göze alır ve yaparsa İran yapdığı açıklamaların arkasında durur ve dediği gibi Israil'i dünya üzerinden silmek için elinden geleni yapar tabi böle bir savaşa Amerika ve yanında İngilterede dahil olur sonra daha ne kadar büyür kimler karışır bilemiyorum.

Sadece bir düşünce,birileri çıkıpda saçma sapan konuşmaz inşallah.
Mesaj tarihi:
Savaşa girermiyiz bilmem ama herzaman bir ayağımız sendelediğinde bizi yere itmek isteyenler olacak. Malum ülkemiz çok stratejik bir konumda bulunuyor ve ben hatta ileri gidip "Türkiye tam dünyanın merkezindedir, bütün kıtalara uzaklığı en avantajlı olan ülkedir." derim. Bundan dolayı tarih boyunca nasıl herkesin gözü Bizansın topraklarındaydı, aynı şekilde bu topraklar bize geçince artık herkesin gözü bizim üzerimizde. Ki bunu geçtim, Türkiye kaynakları zengin, toprakları verimli ve kendi kendini besleyebilme kapasitesinde olan ender ülkelerden birisi.

Ve nasıl bugün bütün komşularımızın bizim topraklarımızda gözü var, yarın da bu değişmeyecek. Ha yıllardır ordumuz bunun farkında bu yüzden bütün komşularla aynı anda bile bir savaşa girebilecek ve kazanabilecek güçte bir ordu yarattılar.Şimdi ne yazıkki hükümet yavaştan ülkemizin altına çukur kazıyor...
Mesaj tarihi:
Ben halen generalin birinin bilmem kaçıncı orduyu veren akşama Atina da görüşürüz gibi bir lafı vardı.Bu lafı hatırlayan var mıdır?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:

Nası yani? Benim yahudi arkadaşlarımdan hiçbiri benim kötülüğümü istiyolarmış gibi gelmedi. Millet olarakta hangisi hangisine düşman değilki.

Haydi hepbirlikte. Son kiii üç dört. Yineeede şahlaanıyor ammaaaan.[signature][hline]Himiney...
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 08 Ağustos 2004 04:07 tarihinde demiş ki:
said:

Nası yani? Benim yahudi arkadaşlarımdan hiçbiri benim kötülüğümü istiyolarmış gibi gelmedi. Millet olarakta hangisi hangisine düşman değilki.

Haydi hepbirlikte. Son kiii üç dört. Yineeede şahlaanıyor ammaaaan.

Sen ole devam et boyle iyi.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
said:
DeLiDuMRuL, 08 Ağustos 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
said:
kiddo, 08 Ağustos 2004 04:07 tarihinde demiş ki:
said:

Haydi hepbirlikte. Son kiii üç dört. Yineeede şahlaanıyor ammaaaan.

Sen ole devam et boyle iyi.

eet abi dumrul hakli cok tehlikeli adamlar. gecen gun ben gelirken sokakta biri bakkalin ordan yan yan bakti, bir digeri de omuz atip gecti. ne yapiyon len diyince de donmeden devam etti supheli supheli. 2 tanesi de bizim komsunun evinin onunde beklesiyolardi. yukari mahallede de kimiz icen bi ufak cocugu dovmusler ne kimiz iciyon lan sarap iceceksin diye.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
  • Yeni Oluştur...