DeaN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 1-2 sene sonra bile hatırlamışsan, iyi hayaller kurmuşsun zamanında bro stimpak said: gecko threadi olmuş bu giriş var, gelişme sonuç vs. hiç bişey yok bi kızı eklemiştim, sonra kızı gördüm, karnım guruldadı bitti Giriş var Gelişme var Sonuç sadece yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fede said: çok güzel olmuş, ne kattın bunun içine fede pankreasın fazla mı geliyor gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fede said: kız deliyiş. gideri olabilir mi. hem kız hem deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olm ben klavye delikanlısıyım karsılık verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 asistandır bigün işim düşer falan diodum, facebook listemdekileri de az çok bilirim öyle 500 üstü listem yok :) 2 sene de olmamıştır max. 1 sene falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 barni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evangel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 inalkac said: ben anladım kız bunu eklemis buda silmemis tanımadıgı halde kızdır dursun kösede diye sonra vizitede karsısına çıkmıs hemde deli olarak yani böyle anladım yanlıslarım olabilir birazda kendim biseyler kattım umarım begenirsiniz Ractamainus said: adını bile zor hatırladığın hatun, feysbukunda diye tanıdık mı oldu? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar