HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Var mı oynayan ilgilenen ? Yeni yeni sardım ben. Kuralları öğreniyorum hala, çok gaz bir spormuş. Çok eleştirdim de, hakkaten çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bonepart var, jübile yaptı mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 nerdesin bi idmanımıza gel olmadı hangi şehirdeysen ordaki bi takımın bilgilerini veriyim başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 KenshinHimura said: nerdesin bi idmanımıza gel olmadı hangi şehirdeysen ordaki bi takımın bilgilerini veriyim başla selamlar istanbuldayım. İstanbul Caveliers (doğru yazdım heralde) takımıyla irtibata geçtim. İstanbul AFK' ya mail attıktan sonra idman saatlerini verdiler. Fenerbahçe' delermiş. Siz de mi İstanbul' dasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bizim okulunda varmis, o gun elemanlar geciyordu boyle tam amerikan vari bir logo'da yapmislar. aha dedim tam american college olmusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 amerikan futolu ben de severim;)...bizim okulun maçlarını seyretmeye gidiyorum, üniversiteler arası turnuvalar oluyor onları da takip edebilirsin. Üniversiteler arası spor federasyonun sitesinde var....Ayrıca Replacement'ı seyret çok pis gaz verir;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar