Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Selam. ben hiç sabahlamadım bunca yıldır. sınavdan önce erken falan kalktım hep sabah sağlam kafayla çalıştım sdfs ama şimdi zamanım yetmicek. sabahlamam lazım. kahve fayda etmiyo. nası yapıyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bünye alışık değilse yapma abi zararlı gerçekten. yat şimdi 3 4 gibi kalkar hızlı hızlı bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ayrıca o hoca çok iyi not veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sabahlama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 "fakyu" yu denersin bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi önce inanıcaksın,zaten gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 neye inanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 töbe haşaa inşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 48 saate girdim uykusuzlukta bugün itibariyle bu gece bitiriyorum bu eylememi ve uyuycam çünkü sınavlarım bitti,...şimdi irade önemli bir kere,uyumayacağın konusunda kendine güven! gözlerin kapanır gibi olunca böyle, dersten elini ayağını çek başka bir şey yap,video seyret 10 dk lık falan,gül eğlen,buraya takıl ki zaten takılıyon:D,, internette gezin,evde dolan,camı aç oksijen girsin, hatta dışarı da çıkabilirsin 5 dakika falan.Bunları ara sıra yaparsan sık sık ama çok çok çalışmış olur ve uyumazsın,sadece kahve ile de olmaz, ekstra kafein almasılısn KOLA:)...Bir de hareketli müzikler dinle,ne tarz seviyrsun bilmiyorum ama dinlediğin müzikler sana gaz vermeli,Muse olabilir...kolay gelsin Dynun said: Selam. ben hiç sabahlamadım bunca yıldır. sınavdan önce erken falan kalktım hep sabah sağlam kafayla çalıştım sdfs ama şimdi zamanım yetmicek. sabahlamam lazım. kahve fayda etmiyo. nası yapıyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Dynun said: Selam. ben hiç sabahlamadım bunca yıldır. sınavdan önce erken falan kalktım hep sabah sağlam kafayla çalıştım sdfs ama şimdi zamanım yetmicek. sabahlamam lazım. kahve fayda etmiyo. nası yapıyosunuz abi abi sınav 7deyse 3de mi kalkıp çalısıcan :D onun yeirne 7ye kdar çalısıp 9 da uyumak daha mantıklı degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hehehe:)onun henüz işe yarayıp yaramadığını bilmiyoruz ama riske atmasın Loxias said: "fakyu" yu denersin bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bilgisayarda oyun oynuyorsun seni zombi moda soktuğu için bi bakmışsın sabah olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Dynun said: neye inanıyoruz? sabahlıyacağımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kank'a inanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 gece yolculuğunda uyuyamamak çok kötü. 1.5 saat sonra yine yaşayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bırak yat uyu nasılsa kalcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 basliga katiliyorum, bence de sabahlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sabah ezanını duymadan uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 2 rekat kılmadan uyunmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 aynen aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 2 buçukta falan yattım. 6.30 da bida kalktım 10 da sınava gittim. çokiyidi sınav. içime su serpti . sdfd hayırlı işler tşk ederim sdffkjdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Gripin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 beyler selam sabahlamam lazım tavsiyeler plx :D Dynun said: Selam. ben hiç sabahlamadım bunca yıldır. sınavdan önce erken falan kalktım hep sabah sağlam kafayla çalıştım sdfs ama şimdi zamanım yetmicek. sabahlamam lazım. kahve fayda etmiyo. nası yapıyosunuz abi zeper said: 48 saate girdim uykusuzlukta bugün itibariyle bu gece bitiriyorum bu eylememi ve uyuycam çünkü sınavlarım bitti,...şimdi irade önemli bir kere,uyumayacağın konusunda kendine güven! gözlerin kapanır gibi olunca böyle, dersten elini ayağını çek başka bir şey yap,video seyret 10 dk lık falan,gül eğlen,buraya takıl ki zaten takılıyon:D,, internette gezin,evde dolan,camı aç oksijen girsin, hatta dışarı da çıkabilirsin 5 dakika falan.Bunları ara sıra yaparsan sık sık ama çok çok çalışmış olur ve uyumazsın,sadece kahve ile de olmaz, ekstra kafein almasılısn KOLA:)...Bir de hareketli müzikler dinle,ne tarz seviyrsun bilmiyorum ama dinlediğin müzikler sana gaz vermeli,Muse olabilir...kolay gelsin Dynun said: Selam. ben hiç sabahlamadım bunca yıldır. sınavdan önce erken falan kalktım hep sabah sağlam kafayla çalıştım sdfs ama şimdi zamanım yetmicek. sabahlamam lazım. kahve fayda etmiyo. nası yapıyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 e vermişim ben zaten vereceğim tüm tavsiyeyi, bitti bendekiler=)o alıntıda yazan neyse o...yenilik geliştirmedim o zamandan bu zamana kahve-kola is the best;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar