PATA Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Şimdi yarım kilo patatesi bir kaşık yağ ile pişiren aletlerle yaptığımız zaman haşlama hesabı yesek sorun olur mu yoksa kızartma gibi mi düşünmek lazım hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHA edit:zeytinyağlı patates topikinden geliyorum sinirlerim oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 PATAtes Kızartmanın mevzuu yağında sanırım. Az yağ olduktan sonra çok farketmez gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 spor genel? bi kaşık yağda patates falan. çogacayip kafalar.yetişmek için tekele gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Adam body building yapıyor olabilir. Diet programı yapıyor olabilir. BUnların yeri spor genel, soru da onunla ilgili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 -düşünemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mutfaktan çıkınca böyle oluyosunuz iştee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 dilimle fırına koy üstüne bir kaşık yağ dök daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 canım patates çekti ya. bol yağlı tavada kızartıyım gidipte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kızartma. tereyağını erit, un karıştır içine biraz. patatesleri bula bu karışıma. tepsiye diz fırına sür. pişmesine yakın çıkar üstüne kaşarları döşe. az daha pişir. sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 1 kasik yag kadar yag alirsin iste max hepsini sorun olmaz o kizartmalar gibi yag icinde yuzmuyo o yuzden o kadar zararli olucagini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 SeaGle said: Adam body building yapıyor olabilir. Diet programı yapıyor olabilir. BUnların yeri spor genel, soru da onunla ilgili :D dediğin gibi programım var ve karbonhidrat yerine kulanabilir miyim öğrenmek istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bencede kullanabilirsin kızartmanın olayı yağ havuzunda pişiyo olması,1 kaşık yağ ile yarım kilo kızartınca 1 kaşık yağ almış oluosun oda noprob,vücudun az biraz yağada ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar