tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 paladinim warlock beni öldürüyor öldürmemesinin bir yolu var mı? noobum saolun (ilkokul cümleleriyle yazdım , siz de aguagulu cümlelerle cevap verirseniz sevinrim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 warlockun ender kesebildiği classlardan birisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 prot ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 çekiçle vurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yada rica etçen kardeş kesme pls diye. o da bi yol yani. o zaman öldürmez. /beg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 fakat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bubble açıp heallıcan kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi o babıl nerf yedikten sonra dalaranın altında warlockun biri direkt "where is your god now?" dediydi bana. dalıyodu adam. açtım babılı atıyorum hsyi. derken babıl bitti. akabinde pve gearıma critli olarak yediğim bir chaos bolt ile öğrenecektim ki babıl artık 8saniye idi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 pvp qqları başlamış. iyi tartışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 prot'um zaten de toplam 7-8 saniyelik eylemsizliğinde öldürücek kadar burst damage yok üstümde. shield silence'ı ve çekic'in stunı dışında bi de 8 saniye edebildiğin kadar heal desen ne olucak. zaten human racial cd ise 8 saniye sadece fear atıyor :) warlock peti görünce bırakıyorum artık öldürsün diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Madcat said: warlockun ender kesebildiği classlardan birisin :P lol pala hayatından hangi caster classı kesebilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar