Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok kiddo her şeyi yanlış biliriz biz.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: huun, 27 Ağustos 2004 21:00 tarihinde demiş ki: ahahah kuresellesmeden anlamadigin gibi millet kavramindan da anlamiyordun . turk egitim sistemini bireysel yonleriyle mi ele aliyordun sen o mesajinda yoksa turk gencligi olarak mi ? ben ulke olarak yapmamiz gerekenlerden bahsederken sen bir anda Ataturk ismiyle cok guzel bir ornek verdin . Ataturk yazmayi biliyorsun diye sana hak verecek degilim . en azindan biraz daha harmanlasaydin daha elle tutulur fikirlerle . bu arada mantikli ornekler sergileme konusunda da daha calismaniz gerek muhalif :D . işte bir adet ahahah muhaha tartışmacısı, neyse ben yine insanca anlatmayı deniyeyim. aslında senin de anlamadığın üzere tarihteki insan ve devlet ilişkileri adına basit bir örnek veriyordum. bak huun cum, eğer, dünya daki tüm insanlar, salt kendi çıkarlarına uygun hareket etselerdi, bu dünya da ne insan hakları, ne adalet ne de demokrasi olabilirdi. eğer sen "ezilmemek için ez!" gibi düşünürsen, "işkence görmemek için işkence et" gibi düşünceleri de otomatik olarak kabul etmiş sayılırsın. halbuki dünya da sadece 2 şık yoktur. işkencenin yok edilmesine yaklaşılmış olduğu gibi günün birinde kültür emperyalizmi de durdurulabilir, insanlık dışı sayılabilir. o aşırı basitleştirdiğim ve senin anlamadığın örneğimde gördüğün gibi eğer ki Mustafa Kemal kendi için "en iyi yer"i (son 3 kelimeyi bir daha oku) kapsaydı, ki burda bu padişahlık oluyor şu anda Türkiye'de demokrasi olamazdı. eğer insanlık tarihindeki bütün insanlar kendilerini düşünerek hareket etmiş olsalardı, ezilirken ezmeyi hayal etselerdi. kimse toplum için, ezilen insanları kurtarmak adına hiç bir harekette bulunmasaydı, asıl o zaman mağralarda yaşıyor olurduk. eğer tartışacaksan düşüncelerimle tartış, Atatürk yazmayı biliyosun da ıvır da zıvır da gibi şahsıma vikvik edeceksen hiç tartışmayalım. edik nedeni: düşşük cümle kuran salak ben [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 27 Ağustos 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: kiddo, 27 Ağustos 2004 20:46 tarihinde demiş ki: arabesk türk filminde yaşamadığımız kesin. Tartışmanın faydası yok. Günde iki doz ferdi tayfur müslüm gürses arada namaz öğreniyorum vcd seti tasiye ediyorum.[signature][hline][email protected]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Benim bölümüm Hacettepe Ele - Elo Müh. ÖSS sınavına giren arkadaşlar görmüştür bölümünün yanına [/b](ING)[/b] yazmışlar tamam güzel eyvallah dedik. her şeyi diğerleri - yabancı öğrenciler - nasıl öğreniyorsa bizde öyle öğrenecez ama işin bazı kişiler pokunu çıkartıyor. hoca ya soru sorcan sorun ingilizce olmazsa seni azarlar ;kapris yapar ;sana lof sokmaya çalışır vb.. espri yapar ingilizce olarak halbuki espri Türkçe sanki ingilizce yi öğrenirken şivesile öğrenmişiz gibi rastgele bir şivede okumaya çalışır kimse bir şey anlamaz hele biri vardı adamın sözlerini söyleyeyim - It is Velocity , mass , energy so energy is mass velocity dır Şimdi görüldüğü üzere amcamın İngilizce si yok muhtemeln orda bize enregy konumu anlatmış olacak ama dır ne demek şimdi bu ne bu adam ingilizce den bu kadar anlıyorsa ben cevaplarımı sınavda hangi dilde vermem lazım Tarzanca mı vereyim adam ingilizce bilmiyorsa dersi türkçe yapın kurtulun.Bileni var adam süper İngilizce konuşuyor anlıyoruz o ayrı.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Saendul, 27 Ağustos 2004 21:01 tarihinde demiş ki: Hep merak etmişimdir "Büyük Birader" nerede acaba gerçek mi yoksa sizin beyninizde mi? Edit: Bu arada bişeyi söylemeden geçemeyecem. Medya sizin beyninizi yıkıyo diye bas bas bağırmak onlarla aynı şeyi yapmak olmuyo mu? Beyin yıkama olmuyo mu? Tam olarak anlıyamadım dediğini? İnsanları medya konusunda uyarmak ve dikkatli olmalarını istemek nasıl bir beyin yıkama olabilir ki? Olsa olsa yıkanmakta olan beyinleri bilinçlendirmektir. Medya alesef bugün aynen George Orwell'in "1984" Romanındaki gibi kullanılıyor. Bunun en belirgin örneği de Amerikan halkı. Medya ne derse inanan ve gaza gelen büyük kitleler var. Bu adamlar dün komünizmi en büyük tehdit sanıyorlardı, bugün de islamı. Bu adamları yönlendiren büyük sermaye sahipleri, silah tüccarları yönetiyor ABD'yi. Bush da Kerry de bunların kuklası. Aslında bir seçim , 2 farklı taraf var gibi gözüküyor fakat ikisininde uyguladığı politikalar aynı. Neyse konuyu daha fazla dağıtmıyım.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Küreselleşme iki yönlüdür biri iyi yonlu ileri görüşlü ahlaki bilim vede sosyal gelişim öncüsü olan bir yöndür diğeri ise geri kafalı laiklik içermeyen yane sadece ve sadece din işleri ile yürüyen bir yöndür her şeye din karıştırılır yok şu günah yok bu günah cart curt fln derken işte sana başlı başına bir militan yada intahar komandosu yada v.s işte bunun yüzünden orta doğu devletleri yada güneydoğu devletleri gelişemedi he bu aralar iranda war birazcık ilerleme ayrı konu ama Irak zaten başlı başına bi bataklığın içerisinde vede diğer devletlerde onu kurtaralım derken batma tehlikesinde ... Görün bakın şu önümüzdeki 25 sene içerisinde diil 3. dunya savaşı 25 inci dünya sava$ı çıkacak..[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Rahan, 27 Ağustos 2004 21:21 tarihinde demiş ki: işte bir adet ahahah muhaha tartışmacısı, oo cok "cool" bir de ne demek istedigim hakkinda bir fikrin olsa gam yemeyecegim su sozunden dolayi . aciklayayim . ben ataturk un yaptiklarini anlattigin icin olayi tamamen bireysel olarak algiladigini anliyorum ki ben bu konuda fikir beyan etmedigim icin ya konuyu cevirmeye calisiyorsun ya da anlamiyorsun . ben konuyu kuresellesme "zannettigim" icin milletlerin biribirne karsi tutumlarini ele aldim ki bu konuda fikrimi degistirmedim . ayni sen cok guzel bir dunya hayal ediyorsun diye dunya gerceklerinin degismemesi gibi bir sey bu da . ahahaha bu arada . tartismalarda cok ama cok ciddi olmamiz gerektigini bilmiyordum . o ahahah larin arasinda uzunca cevap yazacak bir fikir ya da iddia gormediysen neye cevap yazdin ? sahsin hakkinda yapacagim tek yorumda komik oldugun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Sen Büyük Birader gerçektir diyosun, ben bu konuda yorum yapmayacam herkes farklı bişiler söylüyo komplo teorilerini ciddiye alan da var "aman sacmamıslar" diyen de. Ben ortada kalıp iki tarafı da dinlemeyi seçiyorum sadece :) İnsanları medyaya karşı uyarmak ayrı şey, ortada çıkıp beyninizi yıkıyo demek ayrı şey. İkinci durumda insanları beyinlerinin yıkandığına şartlandırıyosun, fikirlerinin kendi olmadığını zannetmek / öğrenmek (hangisi diyosan sana kalmış)her insanı sinirlendirir ve iki tarafı karşı karşıya getirir. Bu bi nevi şartlandırmadır kullanılan kelime ağır çünkü "beyniniz yıkanıyo". 1984'te de buna benzer bi tatik kullanılıyodu büyük birader tarafından. Ha ama kimin beyni yıkanıyo okuyucu biliyo sadece. Tabii ki insanlar medyaya karşı uyanık olacaklar, medya tam bi pislik zaten beyin yıkayıp yıkamadıklarının farkında bile değil medyadakiler. Onlar da bu ülkenin vatandaşları bu ülkee yaşayan çozukları var, siz hiçbi köşe yazarının buna kendi isteğiyle alet olduğunu düşünüyo musunuz? Burda bütün lay "Büyük Birader" var mı yok mu? Birisi cidden bütün böyle kuklaları almış eline dünya ile oynuyo mu oynamıyo mu? Bence çok uç bi düşünce ama bilemiyorum belki de 1984te olduğu gibi gizliden gizliye gelisiyo bunu bilemeyiz. Ya tamam biraz karışık oldu galiba bazen böyle garip yazabiliyorum öyle bi huyum war. Umarım anlaşılıyodur :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Fransua, 27 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki: Küreselleşme iki yönlüdür ....sadece din işleri ile yürüyen bir yöndür her şeye din karıştırılır yok şu günah yok bu günah cart curt fln derken işte sana başlı başına bir militan yada intahar komandosu . bugunku mevcut durumda boyle bir sey oldugunu dusunmene ne neden oldu ki ? bugun din kisvesi altindaki butun ideolojiler radikal olarak goruluyor dunyada . musluman hristiyan ya da yahudi kaynakli kuresellesme ile ilgili boyle bir durum bence yok ortada .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 huun +1 ayrıca 3 . Dünya savaş ı kolay kolay olmaz çünkü it iti ısırmaz şimdi el kadar Irak a batan A.B.D. gider eşek kadar Çin e mi dalar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dünyanın gerçekleri dediğin şeyler sadece kafandaki bir avuç "sanı" dan ibaret. oyunun bütün kuralları (ağır ağır veya bir anda) değişebilir. ve daha insancıl olmasını dilediğim bu değişim en iyi yer kapmaya çalışarak başarılamaz. derdimi anlatamıyorsam da artık uğraşmıyorum ne düşünürsen düşün[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 evet rahan hayal edersek daha guzel bir dunya bizim olabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: screamer, 27 Ağustos 2004 21:26 tarihinde demiş ki: Benim bölümüm Hacettepe Ele - Elo Müh. ÖSS sınavına giren arkadaşlar görmüştür bölümünün yanına [/b](ING)[/b] yazmışlar tamam güzel eyvallah dedik. her şeyi diğerleri - yabancı öğrenciler - nasıl öğreniyorsa bizde öyle öğrenecez ama işin bazı kişiler pokunu çıkartıyor. hoca ya soru sorcan sorun ingilizce olmazsa seni azarlar ;kapris yapar ;sana lof sokmaya çalışır vb.. espri yapar ingilizce olarak halbuki espri Türkçe sanki ingilizce yi öğrenirken şivesile öğrenmişiz gibi rastgele bir şivede okumaya çalışır kimse bir şey anlamaz hele biri vardı adamın sözlerini söyleyeyim - It is Velocity , mass , energy so energy is mass velocity dır Şimdi görüldüğü üzere amcamın İngilizce si yok muhtemeln orda bize enregy konumu anlatmış olacak ama dır ne demek şimdi bu ne bu adam ingilizce den bu kadar anlıyorsa ben cevaplarımı sınavda hangi dilde vermem lazım Tarzanca mı vereyim adam ingilizce bilmiyorsa dersi türkçe yapın kurtulun.Bileni var adam süper İngilizce konuşuyor anlıyoruz o ayrı. Ya bu konuya katılmadan edemiyorum, bizim okulda da vardı matematik derslerinde fln ortaokulda özellikle asla unutamam :) Adam gibi ingilizce konuşanı getirirsin yok konuşamıyosa orda işi ne?[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 herşey bir hayalle başlar. zaten bizim için de değil bizden öncekilerin başlattığını devam ettirmek ve bizden sonrakilerin yaşaması için.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 daha iyi bir dunya icin harekete gecelim hemen simdi . ilk is kuresellesmenin olmadigi daha guzel bir dunya hayal edelim . rahan anlasamayiz senle ama takdirde etmedim desem yalan olur . oturup hayal kuranlar olacak ki mevcuttan farkli seyler ortaya konabilsin . (ciddiyim )[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Saendul, 27 Ağustos 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Onlar da bu ülkenin vatandaşları bu ülkee yaşayan çozukları var, siz hiçbi köşe yazarının buna kendi isteğiyle alet olduğunu düşünüyo musunuz? Burda bütün lay "Büyük Birader" var mı yok mu? Birisi cidden bütün böyle kuklaları almış eline dünya ile oynuyo mu oynamıyo mu? Bence çok uç bi düşünce ama bilemiyorum belki de 1984te olduğu gibi gizliden gizliye gelisiyo bunu bilemeyiz. Evet birçok köşeyazarının bilerek kendini sattığını ve büyük güçlerin kalemşörlüğünü yaptığını çok iyi biliyorum. Türkiyede böyle satın alınmış, etki ajanı görevi gören 10'larca köşe yazarı var. Hepsinin de ismi cismi bellidir, burada söylemeye gerek yok. Sorduğun soruları araştırmazsak, insanları uyarmazsak zaten dünyanın 1984'deki dünyaya yavaş yavaş dönüştüğünü anlıyamayız. O hale gelince de biz ee hani küreselleşme barıştı, küreselleşme demokrasiydi, insan haklarıydı diye apışık kalırız.
SwZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: AngeL_DusT, 27 Ağustos 2004 18:09 tarihinde demiş ki: Geçen cuma Star'da *!Cevizkabuğu* programında bu program kadar saçma bir program görmedim yazıyı okuyamadım kusura bakmayın yorumlarım için ancak bu programda tartışılan bir konuyu ben ciddiye almam[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bende biliyorum küreselleşmenin barış falan olmadığını. Fakat burada onu medyanın kendilerini empoze ettiği gibi güzel birşey sanan, dünyayı daha iyi bir yer yapıcağını sanan insanlar var. Kısaca tanımı şudur: Küreselleşme=Modern Emperyalizm
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: SwZ, 27 Ağustos 2004 22:32 tarihinde demiş ki: said: AngeL_DusT, 27 Ağustos 2004 18:09 tarihinde demiş ki: Geçen cuma Star'da *!Cevizkabuğu* programında bu program kadar saçma bir program görmedim yazıyı okuyamadım kusura bakmayın yorumlarım için ancak bu programda tartışılan bir konuyu ben ciddiye almam Ne yani bu konu Cevizkabuğu'nda değilde Kuşum Aydın'ın programında mı tartışılıcaktı? O zaman dikkate alır mıydın? Burda ülkenin bir meselesi söz konusu, o programa duyduğun nefretle değilde objektif olarak bakmaya çalış yazının içeriğine.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ceviz kabuğu gibi sorması ayıp başka program var mı bir konunun sabahlara kadar tartışıldığı özellikle böyle konuların[signature][hline]Lil'Alur for Shar
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 İşte Yeni düzenlemelerimiz bunları uygularsak ülke refah içinde varlığını sürdürebilir -Eğitimle ilgili hiç bi düzenleme yapılmadan kafalar betonlaştırılmalı -milliyetçi akım pohpohlanmalı yeni ve güzel olan herşey gavur icadı gibi anlayışla geri tepilmelidir. -İçinde küreselleşme geçen herşey default ayaklar altına alınmalı, Amerikan işi, kapitalist işi diye herşey geri çevrilmeli gerekirse ve ideoloji yutturulmazsa Atatürk'ün ismini kullanmaktan kaçılmamalıdır. *!Ayakta alkışlar* TEBRİKLER KAZANDINIZ :tebrikz: ÖDÜLÜNÜZ MUTLU YARINLAR[signature][hline][email protected]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: AngeL_DusT, 27 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Ne yani bu konu Cevizkabuğu'nda değilde Kuşum Aydın'ın programında mı tartışılıcaktı? O zaman dikkate alır mıydın? Burda ülkenin bir meselesi söz konusu, o programa duyduğun nefretle değilde objektif olarak bakmaya çalış yazının içeriğine. Ceviz Kabuğuna alternatif bitek Aydının programımı geliyo aklına[signature][hline][email protected]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: AngeL_DusT, 27 Ağustos 2004 22:37 tarihinde demiş ki: Bende biliyorum küreselleşmenin barış falan olmadığını. Fakat burada onu medyanın kendilerini empoze ettiği gibi güzel birşey sanan, dünyayı daha iyi bir yer yapıcağını sanan insanlar var. Kısaca tanımı şudur: Küreselleşme=Modern Emperyalizm Küreselleşme bu değildir. Benim savunduğum küreselleşme barıştır, ütopyadır Her olgu gibi buda yozlaştırılmaya müsait olduğundan (demokrasi, laiklik, hukuk, eşitlik, yasa, din, ahlak) yanlış kullanılır. Ben ne amerikayı savunuyorum nede gelsin amerika alsın tarzı bi fikir içindeyim. Saptırılmış düşünceler beni alakadar etmez. Benim söylediklerimin içinde amerika yanlısı bi fikir yok. Nasıl dindar olup yobaz olmazsan buda öyle bişey. Edit:Özneler [signature][hline][email protected] [Bu mesaj kiddo tarafından 27 Ağustos 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
SwZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hulki Cevizoğlu bence garip bir adam adamın biri geçen çıkmış yok yapay kalp bulmuş cart curt adamı yıldırana kadar elinden geleni yaptı. Prograın amacı tarışmamı münazaramı belli değil. Baştada söyledi ben yazıyı okumadım sadece o programdan hoşlanmıyorum. Tabiki kuşum aydında tartışılması saçma kaçar. ben ceviz kabuğunda tartışılmasın demiyorum. o programın biraz amacı saptırılmış.(Yazıyı okumadım birazdan okurum)[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 aha bi kelime alerjisi vakası daha. tebrikler. yüzeysel insanlarız vesselam. kardeşşim atatürk ne demiş? ne mutlu türküm diyene. şimdi kürtlerin burda ne işi var? atatürk inkilabı diil mi milliyetçilik üleyn! atatürkçüyüz diyen vursun kürtlere! gibi. karşı çıktığınız nedir? onu bi söyleseniz? hayır ingilizce de öğrenmeyelim isterseniz. zaten dersleri olsa da öğrenen pek yok ya... diğer ülkelerle ilişkimizi de iyice koparırız. ne ihtiyacımız var zaten. sonra da misler gibi herşeyi türkiyede üretir türkiyede tüketir, kuponla ekmek alırız. ooh. gel keyfim gel. süper! ha bi de her terim için dünyanın en saçma kelimeleri kıçından uydurur sevgili tdk onlarla bilim yaparız. ehu.[signature][hline]your sight is a weakness...
Öne çıkan mesajlar