Peka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hakkında 30-50 sayfa kadar döküman gerekiyor linux kurulumu falanda olabilir içinde[hline]eeh eytere be!
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Eh vakti zamanında yazdığım dökümanlar var, o CD yi bulduğum an mailine göndereceğim.. Tabii bir de mail yazınız :) Bu arada dökümanların %90'ı direk olarak Slackware Linux ile alakalı, söylemedi deme.. Sonra gelip "Aha burdan 2 tıkladım, bunu tanıdı, ne gerek var oturup bu dosyanın busunu editlemeye.." falan gibi şeyler deme :) Aklıma geldi de, eğer kendin için kullanacaksan bence soru sorup-cevap alma veya yönlendirme yöntemi daha uygun kaçacaktır.. Zira bu konu hakkında yazılmış internette onlarca döküman mevcut.. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 13 May 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: ShARkY, 13 May 2003 21:19 tarihinde demiş ki: Eh vakti zamanında yazdığım dökümanlar var, o CD yi bulduğum an mailine göndereceğim.. Tabii bir de mail yazınız :) Bu arada dökümanların %90'ı direk olarak Slackware Linux ile alakalı, söylemedi deme.. Sonra gelip "Aha burdan 2 tıkladım, bunu tanıdı, ne gerek var oturup bu dosyanın busunu editlemeye.." falan gibi şeyler deme :) Aklıma geldi de, eğer kendin için kullanacaksan bence soru sorup-cevap alma veya yönlendirme yöntemi daha uygun kaçacaktır.. Zira bu konu hakkında yazılmış internette onlarca döküman mevcut.. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 13 May 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] ehe nese kasma sen cd yi arıyıcam die saol yinede ben buldum www.okoca.cjb.net diyin bi yerden şimdi Ağlar dersi ödevi olarak verilicek bu oturup kendim yazmaya kasamadım kitaptan , direk burdakileri editleyip büdütleyip götürücem[hline]eeh eytere be!
Öne çıkan mesajlar