screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yaw millet bu film Türkiye ye gelmiş miydi ? Bu arada ben izledim filmi yani John Woo amcanın sıradan aksiyon filmi gibi geldi.Uma bile kurtaramamış filmi[signature][hline]Lil'Alur for Shar
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 geldi geçen sene sonbahar ya da kıştı paycheck[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 heh heh türkçesinden hatırlamadım da paycheck i duyunca aklıma geldi[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 wind talkers gibi BERBAT bir film cekmeyi basardiktan sonra kimse bana john woo demesin[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yuh derim bu kadar olmaz. daha şimdi aldım kiraladim filmi. Bi baktım berbat tarzında azılar var gidip değiştirsem mi ki :(
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu filmden kaçın dvdsini fln elinize almayın.. sinema ekraninda izlerseniz üstüne ancak heat fln gibi bi aksiyon izleyince aklınız başınıza gelir
Öne çıkan mesajlar