Bittus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 soru cok basit olabilir ama beynim durdu, ne istedigini anlayabilmis degilim. soru: convert the following C code to LC3 Assembly foo[4] = 7; /* C Code */ .ORIG 0x3000 LEA R0, foo (your code here) foo .FILL 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi iste kodu tamamlicaksin? assembly hic bilmiorm ama sanirim R0'i foo array'inin baslangic yeri olarak vermis. sen de r3'e 7 degerini aticaksin iste. oyle bir seyler. salladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aklima gelen tek sey LDR R4, R0, #7 R4 degil R3 olacak evet. /summon aquila, mirage, penth, fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 lc3 bilmiyorum abi sorry. wikiden filan bi bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 summonlanmısım ama lc3 benim de bilgim dısında. fakat R0 + 4 lokasyonuna 7 konulacak. gerçi bunu anlamışsındır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 lc3 bilmiyorum, ama mantiken c de array icin memory de nasil yer ayiriyorsak (gerci o kendi ayiriyor) , assembly de de oyle olmali. soyle bi bakinca .blkw seti ile memory ayiriyormusuz gordugum kadariyla, array i blkw ile ayirip istedigin bilmem kacinci elemana isim verip ona deger vermemiz lzm. nasil yaziyoruz o kismini bilmiyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Caktim kofteyi ya AND R1, R1, #0 ADD R1,R1, #7 Diyip r1 e 7 degerini yukleyip STR R1, R0, #4 ile de sayiyi R1'i R0 + 4'e yerlestiriyoruz. tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar