Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NOKIA E63 Lg KS20


Pickles

Öne çıkan mesajlar

iki telefon her ne kadar farklı klasmanlarda olsalarda şu anki limitim bu kadar ve acilen bir telefona ihtiyacım var telefonum bozuldu. yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Lg de windows mobile varmış hem dokunmatik falan ama bilemedim tabi dokunmatiği ne kadar güzel. Limitim 350 lira kadar şu anda hepsiburada da 800 küsürden düşmüş lg 350ye. hangisini alayım ya da başka birşey mi alayım. ya qwerty klavye ya da dokunmatik olsun istiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahhaa doğru tercihten vazgeçtim birkaç saat önce. gittim denedim ks20 yi kamerası biraz dandik ama kameralık işim olmadığından dert yok baya hoşlandım üründen yani sonra gittim e63 siparişini iptal edip ks20 siparişi verdim. Eli ayağı düzgün bir telefon. Hem winmo kullanayım iyidir windows.

Birkaç sorum olucak telefon gelmeden sorayım.

Ben bu telefonu legal yoldan 6.1 yada 6.5 e yükseltebilir miyim ve yükseltmelimiyim. yükseltebilirsem nasıl yükseltirim. etraf rom kaynıyo ama heralde onlar yasal değildir.

Telefonun kutusundan işletim sistemi cd si çıkıyormu. Herhangi bir sorunda sistemi en başa nasıl döndürürüm kolaymıdır şimdiden almam gereken bir önlem varmıdır.

Bundaki iekaç bakmadım ama heralde 6.0 falandır dimi. destekler flashı javayı falan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...