Pickles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 iki telefon her ne kadar farklı klasmanlarda olsalarda şu anki limitim bu kadar ve acilen bir telefona ihtiyacım var telefonum bozuldu. yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Lg de windows mobile varmış hem dokunmatik falan ama bilemedim tabi dokunmatiği ne kadar güzel. Limitim 350 lira kadar şu anda hepsiburada da 800 küsürden düşmüş lg 350ye. hangisini alayım ya da başka birşey mi alayım. ya qwerty klavye ya da dokunmatik olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aynı ikileme ben de düştüm ve her ne kadar winmo sempatizanı olsam da lg faktörü yüzünden e63 aldım ve memnunum 2 hafta falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 mail işi nasıl. mailleri alıp göndermek acayip derecede önemli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 gmail app kullanıyorum ben kendi mail hedesi var ama kurcalamadım hiç gerek duymadım ama blackberry verimi alamazsın herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 of çok kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 lg alıcam gibi. winmo 6.0 varmış. Eğer ki daha yeni versiyonu varsa update edebiliyormuyum ücretsiz olarak. konu windows olunca kararsız kaldım bu konuda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 en fazla wm 6.5 yapabilirsin, ben dandik bir htc ile kullandım yıllarca 6.5 ama lg ile korkarım çünkü çok kötü telefonları, aynı paraya e63 ezer symbian'ın pek bi olayı olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nokia E serisi candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ezer dedik zaten dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 aldım e63 bakalım ne zaman gelcek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 İkisi arasında doğru bir tercih olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ahhaa doğru tercihten vazgeçtim birkaç saat önce. gittim denedim ks20 yi kamerası biraz dandik ama kameralık işim olmadığından dert yok baya hoşlandım üründen yani sonra gittim e63 siparişini iptal edip ks20 siparişi verdim. Eli ayağı düzgün bir telefon. Hem winmo kullanayım iyidir windows. Birkaç sorum olucak telefon gelmeden sorayım. Ben bu telefonu legal yoldan 6.1 yada 6.5 e yükseltebilir miyim ve yükseltmelimiyim. yükseltebilirsem nasıl yükseltirim. etraf rom kaynıyo ama heralde onlar yasal değildir. Telefonun kutusundan işletim sistemi cd si çıkıyormu. Herhangi bir sorunda sistemi en başa nasıl döndürürüm kolaymıdır şimdiden almam gereken bir önlem varmıdır. Bundaki iekaç bakmadım ama heralde 6.0 falandır dimi. destekler flashı javayı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Cihaz efsane vallahi. 800 den 350ye düşük şekilde hala şu anda hepsiburadada. baya iyi lg sevmezdim hiç ama kamera hariç baya sağlam bir olay olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yok abi 879678'den indirdik demelerine aldanma o telefonun ederi bu 350tl hatta o bile çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yok be usta ne dandiri telefonlar görüyorum etrafta 500 kağıttan aşağı değil. 800 ü bilemem de 350 yi rahat rahat hakediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar