Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RedBull Hakkinda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birde su var duydugum uzere tam dogrulugundan emin degilim...
RedBull + Vodkadan bir kac kisi kalp krizi gecirmis sonra bi kac seyi degistirmislermis..[signature][hline]Actions are more louder than words!
Mesaj tarihi:
Akıllarınca bi strateji...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 31 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki:
Şu anda REDBULL kaçak değil.

Çünkü AKP Hükümeti sayesinde.

Neden diyecekseniz : ABD ile ilişkilerde problem çıkmasın diye.

Not : Kaçak olan şeyin reklamı yapılır mı ya Allah aşkına?

gece gece baya güldüm bu mesaja...Sen sanirim redbullu amerika ürünü sandigin icin böyle bi bag kurdun yada salladin bilemiycem, ama bilmeyenler bilsinler redbull avusturyada üretiliyor amerikan ürünü falan degil...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 01 Ağustos 2004 01:31 tarihinde demiş ki:
1 tane Red bull içtim okadarda güzel değil şurupumsu gibi bi tad var :)

ehehe aynen şu an içiyorum.

bişi sorcam üstünde yazıyor ki;

redbull sporcu içeceği değildir. Ağır fiziksel aktivite öncesi ya da sonrası içilmesi tavsiye edilmez.

ne içeceği bu?[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

Mesaj tarihi:
Redbull sux, burn rlz. =)
özellikle de yukarda bi arkın dedii gibi votkayla. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
redbull'daki kafein seviyesi burn'den daha yüksek onun için redbul için kafiyeli oldu:D[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
Mesaj tarihi:
said:
Brook, 31 Temmuz 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
said:
Cthulhu_, 31 Temmuz 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
rebull içmek güzel bir duygu..

Özellikle vodka eşliğinde..

@orclord

yok daha ölmemiş :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gerçekten enerji veren tek iecek bence (: dolapta da var şimdi buz gibi ama sora uyuyamam fln euhe[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
  • Yeni Oluştur...