zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Açıldı mı bilmiyorum bu konu, ama ben az evvel seyrettim trailor'ı,koyayım dedim.Artık gelsinnn gelsinnn de izleyelim diyorum.Bu yıl beklediğim filmlerin başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bence de sanatsal yönden şahane bir eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ya açacak yer bulamadım,taşısınlar bir yere,görsel sanatlar diyor, hani sinema 7. sanat falan filan;) DoruK said: bence de sanatsal yönden şahane bir eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 vizyon bölümü.. bi de açılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 internet bölümüne açman gerekiyordu, çünkü internet sitesi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 şimdi taşıyım ama zaten acılmısı var o yüzden kitliyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar