Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknolojiden uzaklasmak

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Teker teker yazmak istemedim neler yaptigimi. Eve kapanip bütün gün puzzle da yapmadim.

Size ne lan gün gün ne yaptigimi madde halinde mi yazicam? Eger cevap evetse tiklayin.

ise gittim
üniversiteye gittim
bi gün kuzenimin yeni aldigi xbox kinect ile oynadik feci keyifliydi.
Persembe sinemaya gittim
Cumartesi gecesi disardaydim
Pazar günü de aileye yeni gelicek torun icin bikac akraba ve arkadaslarla manti günü yaptik.

Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Xbox'a keyifli dediğin için teknolojiden uzaksın tamam geçtin sınavı dert etme hgsdf

Amac beni burda tutup aptalca yorumlara cevap yazdirmak heralde. Orda kuzenimin xbox'i yaziyo. Kendi evimde ps3 oynamayi tercih ediyorum. xbox kinect yeni sayilir hani bilmiyosan bi google'a göz at. Degisik bi tecrübe ve güzel. Dert ettigin konu neydi merak ettim simdi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Teknolojiden uzaklasmak

said:
bi gün kuzenimin yeni aldigi xbox kinect ile oynadik feci keyifliydi.

güzel olmuş tabi.
ayarını bilemeyip gerçek hayatla , interneti karıştırırsan, tüm teknolojiye bok atarsın böyle aferim.

ne xbox oynardın o teknoloji olmasa
ne sinamaya giderdin
ne arabana binerdin.

internet bağımlısıyım iyice işsize bağladım diyememişsin de.
neyse doğru yoldasın
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

bu yaptiklarin zaten gunluk hayat mevzulari, onceden yapmiyo mudun, interneti birakinca yapmaya basladin?

Yapiyodum güzel kardesim. Sadece internet basinda oturdugumda bunlara ayirdigim zaman az oluyodu. Bos zamanlarimi "sosyal aktiviteler disinda kalan zamanimi" internet harici seylere yönlendirdim sadece. Olay interneti azaltmakti yani. Basarili da oldum. Ama sen anlamakta basarili olamadin sorun o. Daha nasil aciklayici olabilirim onu düsünüyorum ama olamayacagim sanirim aquila
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...