fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 oh. ben de dedim lan salak salak şeylere mi gülüyorum. herkes aynı düşünüyomuş ayrıca saol şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 go back to your playpen baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Teker teker yazmak istemedim neler yaptigimi. Eve kapanip bütün gün puzzle da yapmadim. Size ne lan gün gün ne yaptigimi madde halinde mi yazicam? Eger cevap evetse tiklayin. ise gittim üniversiteye gittim bi gün kuzenimin yeni aldigi xbox kinect ile oynadik feci keyifliydi. Persembe sinemaya gittim Cumartesi gecesi disardaydim Pazar günü de aileye yeni gelicek torun icin bikac akraba ve arkadaslarla manti günü yaptik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 You just put your pickle on everybody's plate, alamanci giz, and leave the hard stuff to me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Xbox'a keyifli dediğin için teknolojiden uzaksın tamam geçtin sınavı dert etme hgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bu yaptiklarin zaten gunluk hayat mevzulari, onceden yapmiyo mudun, interneti birakinca yapmaya basladin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fede said: oh. ben de dedim lan salak salak şeylere mi gülüyorum. herkes aynı düşünüyomuş ayrıca saol şükrü Abi ben sana daha da salakca seyler söyliyim sen onlara gül. mesela kendi plaj resimlerine bakarak bol bol eglenebilirsin. Onlar ayni zamanda utanc vericiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hhahahahah. abi alınıcak bişey yok zira aşağılama, küçümseme yok. neden alınganlık yaptın ki. ayrıca sana veya yaptığın şeye de salak demedim. genel olarak konsepte salakça dedim. içinde ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fede kendisiyle barisik, utanilicak bisey de yok fotolarda, gayet eglenceliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aquila said: You just put your pickle on everybody's plate, alamanci giz, and leave the hard stuff to me. I carried a watermelon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 BulletRide said: Xbox'a keyifli dediğin için teknolojiden uzaksın tamam geçtin sınavı dert etme hgsdf Amac beni burda tutup aptalca yorumlara cevap yazdirmak heralde. Orda kuzenimin xbox'i yaziyo. Kendi evimde ps3 oynamayi tercih ediyorum. xbox kinect yeni sayilir hani bilmiyosan bi google'a göz at. Degisik bi tecrübe ve güzel. Dert ettigin konu neydi merak ettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 said: Teknolojiden uzaklasmak said: bi gün kuzenimin yeni aldigi xbox kinect ile oynadik feci keyifliydi. güzel olmuş tabi. ayarını bilemeyip gerçek hayatla , interneti karıştırırsan, tüm teknolojiye bok atarsın böyle aferim. ne xbox oynardın o teknoloji olmasa ne sinamaya giderdin ne arabana binerdin. internet bağımlısıyım iyice işsize bağladım diyememişsin de. neyse doğru yoldasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cuma naptın ? cumaya mı gittin ? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Marveloth said: kendi plaj resimlerine bakarak bol bol eglenebilirsin. Onlar ayni zamanda utanc vericiler. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 adam teknolojiden uzaklaşınca agresif olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 It's not on the one, it's not the mambo. It's a feeling; a heartbeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yaramamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Marveloth said: fede said: oh. ben de dedim lan salak salak şeylere mi gülüyorum. herkes aynı düşünüyomuş ayrıca saol şükrü Abi ben sana daha da salakca seyler söyliyim sen onlara gül. mesela kendi plaj resimlerine bakarak bol bol eglenebilirsin. Onlar ayni zamanda utanc vericiler. tipe gel sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aquila said: bu yaptiklarin zaten gunluk hayat mevzulari, onceden yapmiyo mudun, interneti birakinca yapmaya basladin? Yapiyodum güzel kardesim. Sadece internet basinda oturdugumda bunlara ayirdigim zaman az oluyodu. Bos zamanlarimi "sosyal aktiviteler disinda kalan zamanimi" internet harici seylere yönlendirdim sadece. Olay interneti azaltmakti yani. Basarili da oldum. Ama sen anlamakta basarili olamadin sorun o. Daha nasil aciklayici olabilirim onu düsünüyorum ama olamayacagim sanirim aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 senin albüme açtığın fotolara baksın. onlar da komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 I want you girls to know if it were not for sükrü, I'd be standing here dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://randomchickblog.com/wp-content/uploads/2010/10/yoda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 girl dedi. gülücüğe odaklan. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Marveloth said: Ama sen anlamakta basarili olamadin sorun o. valla, atom fizigini, profesorlugu anladim ama senin sacmaliklarini anlamakta zorluk cektigim oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 What's your real name, Baby? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar