NotoriuS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bİr türlü patch ini bulamadım lütfen yardımcı olun...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 arama yaptinmi paticikte bu konu hakkinda ? hayir... aramadiysan nasil bulamiyorsun anlamadim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 http://ftp.anadolu.edu.tr de var . olmazsa msn den bana ulaş direk dosyayı gönderem :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 27 Ağustos 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar