Numb Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hani hep görüyoruz ya böyle bir mönitör diğerinin devamı falan yani aynı bilgisayara bağlılar ama biri öbürünün devamı masa üstü geniş falan o nasıl yapılır?[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 2 ekran kartin ya da 2 cikisli bir ekran kartin olmasi gerekir . eger bu varsa zaten windowsta gerekli ayarlar icin yer aciliyor ordanda kafana gore ayarliyorsun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ikiside yoksa. splitter alsam bi tane olmaz dimi?[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sunumu demek istiyosun? 2 monitorde ayni goruntu versin yoksa 2 monitor olsun goruntu ikiye bolunsun eger 1. ise aletler var cogaltiyo gormustum biyerde ynali$ hatirlamiyosam yok 2. ise ekran kart olmadan olmaz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 benim makinede bir ekran kartı , bide onboard ekran kartı var . ama ben onunla ilgili bir ayara hiç rastlamadım .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 27 Ağustos 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 pci ekran kartları ne kadar peki?[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 pci ekran karti kalmadiki benim bildigim kadariyla matrox falan vardir bleki onlardirda artik full agp[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben satiim sana benimkini numb. deiştirip radeon alcam.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: zgrw, 27 Ağustos 2004 17:48 tarihinde demiş ki: benim makinede bir ekran kartı , bide onboard ekran kartı var . ama ben onunla ilgili bir ayara hiç rastlamadım . on-board olan buyuk ihtimal bios tan devre disi birakilmistir . eger aktif hale getirir ve suruculerini yuklersen olur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 spliter alirsan ayni masaustunu 2 farkli monitorde gorursun eger yapmak istedigin buysa isini gorur oyunlarda kalite dusmesi kesin olur . 2 monitorde farkli islemler yapmak isterim dersen 2 kart ya da 2 cikisli kart disinda bir secenegin yok .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 pci-express 16x ekran kartları çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar