pnoise Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yapmak istediğim şey şu sokaklardan screenshotlar alıp fotoğraf projesi yapacağım arıyorum. değişik karelerin screenshotları buna iznimiz var mı tam term of use u da anlamadım çünkü atıyorum. new yorkta bi sokaktaki bi binanın yanındaki adamıyla screenshot unu alsam bununla proje yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 fotoğrafın fotoğrafı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bu adamlar yapmış biz de yapabilir miyiz? http://googlestreetviews.com/installation_pics.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yes we can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar