elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ya GBA için bildiğiniz, şöyle severek oynadığınız. Eğlenceli bi oyun var mı? FPS olarak ngage deki raven'a bezeyen ne var (doom hariç)[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ben sadece bir GBA oyunu oynadım kuzeniminkinde. O da Turok Evolution'dı. Bence çok güzel bir platform fakat biraz zor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 eglence dersen 2 tane basyapıt var bırıncısı FinalFantasy tactics advance tır super bı oyun ıkıncı ıse gene square enıx ıle nıntendo ortak yapımı marıo bros superstar saga var platform ıle RPG karısımı marıo kardeslerın ılk RPG oyunu manyak eglencelı her sahneyı ızlerken muhakkak bır tebessum oluyo o kadar şirin yapılmış bi oyun ozellıkle luıgı yı roxxor yapmıslar Luıgı ıs stayıng behınde and guardıng the house olayı ehehe[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar