Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 snaırım bunu buraya yazmaman gerekirdi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 diğerlerinden pek bi farkı yok sanırsam kazaa, ares klonu.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bugünlerde ne varsa konu dışına açılıyor nedendir bilen varmı?[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka....
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 silinmesini rica ediceğim.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Adam kendi mesajını mı silmiş yoksa bende görün müyor mu?[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka....
Öne çıkan mesajlar