ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ofic buz gibi ya montla oturuorum yani dondum böle koltuga oturdum saplandım sanki biri geldi demin konusasım bile gelmio sogktan kalorifer yanıo ama onun kendine hayrı yok ne yapılrı bu durumda sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuoco Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Benimle aynı durumda olan biri daha :( çok soğuk çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 aynı durumdayım tek fark klimanın yeni çalıştı anda üflediği soğuk havaya maruz kaldım. hayır böyle bi hava iş şevkimi kırıyo, bu hafta içi tatil olsa mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 walla ben şevki fln geçtim kollarımı felan harekett ettiremiorm ya cok usuorm asdasdaasasas yarın kazak palto felan giciem üst üst buen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar