Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 frostmane-horde boomkinle pvp hoşuma gitmediginden,pveden de hoşlanmadıgımdan level85 druidi takaslıycak +80 cata yüklü mage arıyorum.horde olması tercihimdir,horde olmazsa worgen de alabilirim şu an healer olarak heroic yapacak düzeyde item var.boomkin itemları da bir iki eklemeyle heroic yapabilir düzeyine gelir. 505mining 475 jc profları var.5k gold,netherwing,nether ray mountları açık.ek olarak red drake,hippogriff,blue proto drake var uncommon mount. cata factionlarıyla honored,ek olarak hyjalla revered.3 günde ne kadar kasabildiysem işte.item level 330 btw proud member of vay ak accountta ayrıca level80 human paladin var frostwhisper serverında.red proto drake var onda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bende mageimden sıkıldım acaip takas yapsammı acaba. seninkinin mage olanı işte benim karakter de meslek ench/jw yalnız. alt charın ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 alt yok ya bir human paladin var işte.10 tane de kız var realidden ekli onları da hediye vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ahahaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kız id lerini ayrı satmayı düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 mmmzaaaaa bu ne abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ahahhhahaa best_hot_wow_85_lvl_druid_girls_mpeg olmus topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 up ya daraldım.karakter heroic yapiyor aslan gibi hem dps hem healer olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar