FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 frostmane'de 2 adet 80lvl karakter bulunmakta. biri horde druid, biri ally warrior. 5k ve 5.5k falan gs vardı karakterlerde de artık hiç bi önemi yok sanıyorum. warriorün epic flightı açık da druidi hatırlamıyorum bile ki şu an bunların önemi falan var mı onu da bilmiyorum. 50 lira istiyorum, ilk sahibiyim accountun, 3 adet cd key var elimde(wow,tbc ,wotlk işte), gizli soruyu hatırlamasam da görünce cevabını hatırlarım muhtemelen. tüm bilgileri falan da veririm heralde, ne gerekiyosa sizin söylemeniz lazım ama, yetoyum baya. istanbul dışına satmam bi de, üşenirim. istanbul içinden yüzyüze mi denir elden ele mi denir nasıl denirse artık o şekilde satıyorum, evet. burdan öm ile falan ulaşabilirsiniz, işsizim her gün patiye giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 i....must...resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bırak abi resisti falan adamlar şaheser yaratmışlar bu expte kaçırırsan gözün açık gider söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 alın hadi lan, 80e kadar olanlardan warrior ve mage seti de var heirloom. 3er yada 4er parça olması lazım. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Şehir olarak nerdesin kankut alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hala satılık lan. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben hala satıyorum bunu lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ankaradan 20 lira verrim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar