felfecir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://gelecekmakinesi.com/ böyle süper bi site yapmışlar. arkadaş yolladı "oha lan kafayı yicem nasıl biliyor?!" diye. bi kaç soru sordum ben de kitlendim. işin sırrı lan dur dedim sonra. "daha ne kadar bilgisayar başında milletin sorularını yanıtlayacaksınız?" diye sordum. "sanane y***********m" diye mesaj geldi hahaha lan ekip mi oturtmuşlar başına?! diye düşünürken bi yandan da çözmenin sevincini yaşarken, en baştaki videoyu izlemediğimin farkına vardım. (hatta buraya post atıp sonra failimi anladım) millete link yollayıp makina cevaplıyormuş gibi siz yanıtlıyorsunuz cevapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 olmadı böyle düzenleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 birine attım supanallah alkollü site dedi girmedi muhabbet x: http://gelecekmakinesi.com/u/nNsF8xES suna bi baksana zaman makinası yapmıslar ne sorsan cevaplıyo y: heee bakayım süpanallah alkollü site omg x : neler sordun olm 4 dakkan var ha y: 1:bira 1 tl olcak mı? 2: efes pilsen'in pazar payı düşecek mi? x : abi mal mısın ya gelecek makinasına sordugun sorulara bak y: sana ne lan istediğimi soruyom sen ne sordun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 inalkac said: birine attım supanallah alkollü site dedi girmedi +1 kardeş abdestliyim dedi girmedi bizimkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ^mail adresi yazılmıoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 şöyle oluyor bende, giriyorum, video giriyor tanıtıcı. sonra facebook a bağlan diyorum. daha sonra arkadaş ekleyip, linki yollayıp zımbırtıyı başlatıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 SİHİRLİ MANTAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar