kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sağlam maaş alan bi şirkete girdim 1.5 ay önce. fakat işler beklediğim gibi çıkmadı. bi sürü uğraşmayı sevmediğim şeylerle uğraşmak durumunda kalıyorum. şirkette bilgi departmanı tek kişiden oluşuyo ve o da benim. işten ayrılmayı düşünüyorum fakat çevremdeki insanların çoğu manyakmısın o para bırakılır mı aptallık etme bikbikbik ediyorlar. ama benim kafam rahat değil. -tek kişi olduğumdan her ıvır zıvır şeye de ben bakıyorum -çıkan kişi ben başlamadan önce gittiği için iş devri falan olmadı bu yüzden ciddi de bi sıkıntı var ve baya da bi şey var öğrenmem gereken. -işler nasıl yürür prosedürler nasıldır hiç bilgim yok. gelip bişe diyen de olmadı. şirketin ortamı da biraz garip... iş bulsam da bulmasam da bi süre sonra işten ayrılıp biraz kafa dinleyip iş aramayı düşünüyorum, özellikle istanbulda (şu an ankaradayım). siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Madem o kadar para alıyosun bi 250 kağıt at da psikolojik danışmanlığımızı gösterelim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sesli güldüm :D dürümler benden ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bide ciddi olarak, ayrılmayı düşünmeden önce durumu izah et güzelce. Ama sırf parası işin sıkıntıya katlanma, katlanamazsın zaten bi yerden sonra. Ayakların geri geri gitmeye başlar sabahları. İyi paralı iş elbet bulunur, ama sinirin bozulduktan sonra zor toparlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 250'yi yollarsın hesabıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kozalak said: manyakmısın o para bırakılır mı aptallık etme Ya da yok yok şu anda eminim senın yerinde olmak isteyecek ve ihtiyacı olan yüzlerce insan vardır.İhtiyacın yoksa engel olma insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bağlı olduğum müdürle durumu konuştum ama bu şekilde konuşmadım. istanbula gitmek istiyorum ben o yüzden 1-2 aya ayrılmayı düşünüyorum dedim. çünkü işlerin durumundan bahsetsem de değişen bişe olmayacak. sen iyice düşün bi hafta falan sonra tekrar konuşalım dedi. ben de düşünüyorum ama kararım kesin gibi. IT sektörü ankarada da pek geniş değil zaten. dediğin gibi her işte sinirler gerilince olmuyo bu sefer. bu aralar fazla bunaldım zaten önceki işimde de son zamanlarda bu şekidle gerilip duruyodum. hem kafamı dinlerim biraz hem de iş ararım diyorum. bakalım nolacak .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dylanN said: kozalak said: manyakmısın o para bırakılır mı aptallık etme Ya da yok yok şu anda eminim senın yerinde olmak isteyecek ve ihtiyacı olan yüzlerce insan vardır.İhtiyacın yoksa engel olma insanlara. olduğuna eminim. ha benim de paraya ihtiyacım var elbette kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışıyorum çünkü. ama psikolojimi de bozmak istemiyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Ben derim ki; mağdem kararlısın işten ayrılmaya, mantıklı düşün ve yeni bir iş vs bulmadan ayrılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ilerde islerin rahatlamiyacagi kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 İş aramaya şimdiden başla, arada boşluk bırakma. Huzurlu bi çalışma ortamı olan işe girebilirsen dinlenirsin zaten kendiliğinden zihinsel olarak. Keşke direk olayı anlatsaydın öyle bi mazeret söylemeyip, belki bi yolu bulunurdu. IT ne bu arada? Dediğim gibi iyi para bi yere kadar götürür adamı, bi yerden sonra çalışmaya gücün kalmaz. Fiziksel yorgunluk olan bi işin bile olsa zihnin rahat olduktan sonra sorun kalmaz, ama herşeyin rahat olup da kafan rahat olmazsa kral dairesi olsa durmazsın, duramazsın bi noktadan sonra. İş aramaya başla, arada işsiz de kalma. O da çünkü geriyor insanı. Ama çok da tahammül etme. Tabi maddi konuda çok sıkıntıda olmadığını düşünerek söylüyorum bunları. Hani eğer 3 kuruş az olsun kafam rahat olsun diyebilecek durumdaysa maddiyatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 @dylann işte senin düşündüğünü düşünüyorum ama şöyle bi sorun var. ankaradan istanbul işi aranmıyo rahat rahat. biri arasa görüşmeye çağırsa izin alıp gitmem zor çünkü yeni başladım buraya. haftasonu zaten görüşmezler büyük ihtimal. bulursam da en kısa sürede gitmek istiyorum. ayrılmazsan da işin içine kanuni sebepler giriyo bi süre işte kalman gerekiyo vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 senko tek başımayım. her iş yine bana gelecek. ilerisini acaba diye düşünmek istemiyorum. Seagle IT=Bilgi Teknolojileri / Bilgi İşlem kenarda kötü günler için biriktirdiğim bi miktar para var. bi kaç idare eder beni. o zamana kadar da iş bulurum diye düşünüyorum aslında. tek başıma olduğum için hallolacağını sanmıyorum pek. zaten asıl amacım işten ziyada istanbula gitmek o yüzden iş sorunlarını ileri sürmedim patrona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Kozalak kardeş o zaman internetten bir araştır en azından bunu diyebilirim.kariyer.net falan.Görüşmeye çağırdıkların da gidemezsin fakat bir fikir sahibi olursun en azından. Bir başka öneri ise,vardır elbet İstanbul'da eşin dostun onlara da söyle.Bir şekilde olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yerine birini yetiştir öle git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 işte ben şirkete şerefsizlik yapmamak için durumundan bahsettim. kesin kararımı verdikten sonra adam aramaya başlayacaklardır. gerçi ben de zaten işleri devralmadım kendim örendim sayılır. ama özel sektör bu, bir gün başka yerde karşılaşabilirsin aynı insanlarla. o yüzden iyi ayrılmak lazım mümkün olduğunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kozalak said: işte ben şirkete şerefsizlik yapmamak için durumundan bahsettim. kesin kararımı verdikten sonra adam aramaya başlayacaklardır. gerçi ben de zaten işleri devralmadım kendim örendim sayılır. ama özel sektör bu, bir gün başka yerde karşılaşabilirsin aynı insanlarla. o yüzden iyi ayrılmak lazım mümkün olduğunca. Valla iş hayatı çok acımasızdır.Gerektiği yerde o dediğinden olmak lazım.Hele ki özel sektör ve turizm.. abbaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 iş hayatı acımasız fakat özel hayatta ve iş hayatında parayı harcadığın ortam daha fazla, huzuru ise çok sık kullanmıyosun. dolayısıyla para > huzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 para bırakılmaz. huzur beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 işte bende de huzur>para durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 huzur dediğin şey haftasonları(varsa tabi) ve alacağın izinlerdir. hayatın gerisi çabalamak ve geçinmeye çalışmakla geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 huzur isteyenler için huzur evi diye yerler var... çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paul Lafargue - Tembellik Hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 huzur islamda oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Lafarge'ın "çimento ve hazır beton" adlı eseri var bende. gerçekten çok edebi bir dil kullanmış. hele ki agrega betimlemeleri şaşırtıcı ve hayranlık uyandırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar