batistuta1907 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 arkadaşlar guılde kesilen exp nın tam oranını biliyormusunuz ben yüzde 10 verıyorum ama job tanmı kesılıyor basedenmı bir türlü netlik kazanmadı kimi sadece job diyor kimi ise ufak düzeydede basedende kesiliyor diyor eger kesin bi bilginiz varsa lütfen yazarmısınız [Bu mesaj batistuta1907 tarafından 05 Temmuz 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Belirtilen vergi oranı sadece base expden gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 jobdan kesilse daha ii olur aslında zaten 80den sonra gelen jobun bir değeri kalmıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Dunedain, 06 Temmuz 2004 18:50 tarihinde demiş ki: jobdan kesilse daha ii olur aslında zaten 80den sonra gelen jobun bir değeri kalmıyor ... bence yanlış base daha iyi[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Sana verdiği vergi oranına göre (%5-6-10-20-50...) base expi den kesilir ve guilde aktarılır. Guild penceresindeki bağlılık ise guildin o zaman kadar kazandığı expiye senin katkının yüzdesi, bunu da yazalım da akıllarda soru işareti olarak kalmasın.:)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ilerde anlayacaksın(tabi o aşamaya gelebilirsen) neden baseden kesilmesinin kötü olduğunu . Veya anlayamayacaksın mauahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Vergiler bahane guild hunt* şahane :) Guild Hunt: Belli bir zaman dilimi arasında tüm guildın seferber olduğu levellara göre partiler kurulduğu vergilerin %50 olduğu ve tehlikeli yerlere gidilip guilda level atladıldığı avdır.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Dunedain, 17 Temmuz 2004 10:25 tarihinde demiş ki: ilerde anlayacaksın(tabi o aşamaya gelebilirsen) neden baseden kesilmesinin kötü olduğunu . Veya anlayamayacaksın mauahah Hmm biraz aşağılama seziyorum gibi ama burdaki patilerin böyle birşey yapmayacağından da eminim. Sevgi dolu olun, gülün, gülgürün, gezin eğlenin ama kavga etmeyin.:)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Vergi güzeldir. Sizde verginizi ödeyen dürüst bir guild member olmaya çalışın.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bence guildlerde job 2 ye gectınmı alınmaya baslanmalı vergi daha iyi olur diğer türlü olmaz[signature][hline]Ragnarok<=> LvL 7X/4X AssassiN <=>Shindei-TR LvL 5X/4X Acolyte(Monk)<=> v0id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Tabiki en mantıklısı o.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yok canım esprili bir dil kullanıyorum ,hafifde iğneleyici ama kötü bi niyetim yok gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bizde vergi yok sadece birli,kte boss hunt yaptığımızda herkesin yuzde 50 oluo bölece hem charlar yukselio hemde guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdragon079 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bir sorum var benim yeni kurduğum bir guild var ama kaç exp de bir lvl atlıyor bu guild zımbırtısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Buradan öğrenebilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar