turuncu16 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 arkadaşlar bana download bittiğinde diğer downloada başlarken otomatik ıp alıp devam eden program lazım. her seferinde modeme reset atmayayım. tavsiyelerinz neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 jdownloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ona baktım da. bana birşey indirdiniz 30 dakka 50 dakka bekleyeceksiniz diyen programa göre ayarlaması nasıl oluyor anlatırmısınız. yani 30 linklik birşey indireceğim. her indirmeden sonra 30-50 dakka beklersek işimiz var. veya başka alternatif nedir pre hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yoo bende gayet 4 dk bekleme süresi var 2 link arasında. Şöyle diyim, 100mb lık bi part 15 dakikada iniyor sonra 5dk geri sayıp diğer parta geçiyor. Geceleri dl ye bırakıyorum sabaha kadar çatır çatır dl yapıyor premium almadan, genelde rapid ve hotfile oluyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 jdownloader yapıyor istediğini tam oalrak. biraz daha karıştır ayarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 torrentlerde olmuyomuydu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 jdownloader güzel bir program. ama tanışalı 5 gün oldu. ve ingilizce bilmiyorum neresinden ayar yapılıyor bi anlatırmısınız. işte düz liseliğin hazin sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi nasıl olur 5 dk olayı? benim bildiğim o dediğin sadece rapid için oluyor.hotfile falan denersen 20 dk kadar bekletiyor seni.bu dk olayı dosya boyutuna göre değişiyor tabi.ayar kısımlarından böyle birşey oluyorsa hemen bakıyorum bende.çünkü sıkıntı vermeye başladı prem in bittiği zamanlarda 20 dk beklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://jdownloader.org/knowledge/wiki/reconnect/reconnect-recorder şuna bi bak istersen. aradığın bu galiba senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar