Mach Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 5800 bendede vardı yeni telefon alınca satmaya kıyamadım kardeşime verdim. gercekten bu kadar özellik bu fiyata zor bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 satmakda niyetim var da "telefonu görmem lazım" konusunda yapabileceğim bir şey yok diye yazdım sana. atlayıp otobüse eskişehire gelir taksiye de atlar evime gelirsen görürsün anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 öeh eskişehirde miydin =) bu arada o dediğini öm attıysan gelmedi, heralde yanlış yazdın? bi de öm attım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 mr_hand'e satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hadi geçmiş olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar