fixmen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Merhaba, Çok sinir bir olayla karşı karşıyayım, çözemiyorum bir türlü. Yeni kasa / monitör aldım, kurdum bi güzel. Sonra taktım ekran kartı çıkışına DVI kablosunu, monitöre (Samsung BX2350) de HDMI ucunu taktım, açtım Win7yi. Yaklaşık 10 dakka sonra görüntü gidip geliyor. Hani çözünürlüğü değiştirirsiniz 1-2 saniye kararırya onun gibi. Sonra her 10sn de bir gidip geliyor görüntü. Ekran kartı Zotac GTX580. Her 2 DVI çıkışını denedim olmadı. Mini HDMI to HDMI yaptım gene olmadı. DVI-VGA dönüştürücü to VGA (monitör) yapıyorum sorun çözülüyor. Niye böyle oluyor? Monitör bozuk mu? Ekran kartında bir sıkıntı mı var? Birazdan PS3 ü bağlayacam monitöre HDMI den bakalım onda da yapacak mı sorunu. Help me please :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 monitorden degil de sanki refresh rate out of gamut hatasi veriyo gibi. refresh rate i 60 a cek. oyle dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bütün gece uğraştım valla çözüm yok gibi (en azından benim için). Youtubeda gördüm aynı sorunu yaşayan 1-2 kişi, çözüm olarak nVidia kontrol panelden Custom resolution yaratıp ordan refresh ayalarıyla fln oynamışlar düzelmiş demişler, bende denedim aynı ayarları hata fln verdi olmadı. Sonra PS3 ü fln bağladım işte ayarladan hem PC hem AV denedim görüntü yok. Karıncalı görüntü ve aradan sanki seçiliyor PS menü ama görüntü yok yani. İşin ilginci ben bunu sadece Windowsta yapıyor sanıyordum, reset atınca Win loaderdan öncede yapıyor, Win7 kurarken ki menüde de yapıyor. Renk olan heryerde yapıyor diyim. Yarın servise götürcem, Leventte ve Beşiktaşta varmış Samsung servisi, çok moralim bozuldu vallahi :(. Ölü pixel yok diye sevinirken aletin çıkışları bozuk :(:(:(. Esh said: monitorden degil de sanki refresh rate out of gamut hatasi veriyo gibi. refresh rate i 60 a cek. oyle dene bi. Refresh şu an 60ta görünüyor zaten. Bilmediğim bi ayar mı var acaba... :S Monitör üzerinden de 67.5 kHz 60 Hz olarak yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Ahanda dediğim olay bu http://www.youtube.com/watch?v=cFc0GIg69MA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 olabilir ya. uretim hatasidir bi$eydir. olur yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar