Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dershane düşünenlere büyük fırsat..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fen Bilimleri diyince aklıma soru bankalarının kapağındaki resim geliyo. Adamlar Pasteure, Einstein, Newtonun resimlerini koymuş. Ne anlama geliyo kardeşim bu. O bilim insnaları "Biz öss ye fen bilimleriyle hazırlanıp kazandık siz de aynısını yapın mı" diyorlar . Öss çok bilimsel bir nane ya..[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Mesaj tarihi:
said:
Troil, 27 Ağustos 2004 03:51 tarihinde demiş ki:
fem zaten feto ya bağlı bilmeyen yoktur heralde...
yurtlarda 5 vakit namaz zorunlu deil uydurmayın herşeyi kafanızdan...
birey dediğiniz dershane zaten femin hocalarından oluşan bir dershanedir
şuda kesindirki bir erkek öğrenci için en uygun dershane femdir yani bikere sınıfta sadece erkek olduğu için öğretmenle diyologda sınır tanımıo öğrenci aklına geleni sorabiliyo istediği yoldan,hem sınıfta kız yokken insanın dikkati dağalmıyor çünkü kızın olduğu yerde piyasada olur sınıfta kızı güldürmek için çırpınan izbelerde...

bu arada o fethullah bilmemne şeysi deil Fırat Eğitim Merkezi

tek bi yerde dogru diyeblrm . sinif full erkek oldugu icin hoca ile ii geyik cevirebilirsin . ama gerisi beynine girildiginin gostergesi. Baska dersanede kiz icin cirpinan adam ( yani demiozki muhabbet etme kizlarla amaci kiz olan adamlari dioz) Fem e de gitse en kralina da gitse akli ztn ders de olmicak. orda butun gun ders +tenefus kizlarla ugrasiosa . fem de de sirasindaki erkekle bilgisayar futbol araba muhabbeti yapar butun gun... Kagit uzerinde Firat Egitim Merkezi oldugunu biz de bilioz ama her sey kagitdin ustunde bitmio...
Mesaj tarihi:
1.5 sene Femin derece sınıfındaydım. 14 erkek 2 kız vardı sınıfta. Millet kızlarla çok muhatap olmuyordu, ama kız muhabbetinin çok sık döndüğünü bilirim. Sınıfta kızlarla geyik yapan eden bir ben vardım belki de ama millet uzaktan izlemeyi tercih edip, " Abi boğaziçine girsem ilk işim bir sevgili bulmak olacak " diyen insanlarda boldur yani mreak etmeyin[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Mesaj tarihi:
Feme gitmeyip istediği bölüme giren tüm erkekler gaydir iktidarsızdır.

poahahah =)

Arkadaş bence yörüngesel bi harekete başladı merkez kaç kuvveti etkisiyle yavaş yavaş yörünge çapı genişliyo.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
  • Yeni Oluştur...