jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 benım gordugum bolumumuze en fazla gunde 10 msg atıldıgıkı bu sayı son gunlerde 2 1 veya 0 dıye gıdıyor ve bı kıpırdanma nın olup tekrar canlanması lazım dıye dusunuyorum buun ıcın herkes den rıca ederekten bıldıgı sevdıgı onerecegı oyunun tanıtımını yapan dıger konsol cılgınlarının kanlarına gırıp oyun oynamaya yada konsol almaya (kı kendercik zehrini bulastırmaya basladı :) tesvık edecek topıcler acmanız bunun yanı sıra tabıkı sadece oyun topıclerı deıl haber ler vıdeolar hakkında , bılgılendırıcı sızın bıldıgınız paylasmak ıstedıgınız konular ve sohbet edıbılcek topıcler acmanız (tabıkı crack , warez vb. dısında) ben elımden geldıgınce yapacagım allah vol.2 yı gostermesin ınsallah yanlıs anlasılmam...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yok yok hatta iyi olur. Bende katkı yaparım yapabildiğim kadar.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu sorun forumlarda cok konsolcunun olmamasindan kaynaklaniyor arkadaslar ^^[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 O zaman forumdakilere konsol aldırma çalışmaları olsun =). Ciddi olarak her mesajımda konsolla alakalı bişey söyliycem :) aktif bi etki yapmasa bile bilinç altına yerleşebilir. 4-5 yıl sonra konsol dan geçilmez buralar ehunz =)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar