Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy [Xbox] [PS2] [Bol Resimli]

jacabo

Öne çıkan mesajlar

oyunu ben ps2 de oynadım mama xbox versiyonuda war ama o konuda yorum yapamıycam oynadıgım kadarıyla ps2 de gayet ıyı zaman gecırecegınız ve paranızın degerını verecek bıoyun

oyun stealth-base uzerıne kurulmus
sımcık kahranamızın pisicik gucleri war en basıtınden fazla buyuk olmamak kosuluyla esyaları , ve boss lar dısındakı ınsanları kaldırabılıyorıp saga sole fırlatabılıyorsunuz bu dahada ınteraktif yapmıslar mesela sıze bı boss kaldırıp bısey attıgı zaman onu havada yakalıyıp gerı ona atabılıyorsunuz bunu normal askerlerın sıze bomba atarkende yapabılıyorsunuz

bunun dısında hosunuza gıdıcek olan ozellıklerden ruhunuzu bedenınızden cıkartıp baska bı bıreyın ıcıne gırıp onu kontrol edebılıyorsunuz daha baska da ozellıklerınız war oyunda

oyun basta kolaymıs gıbı gorunuyor ama ılerlerınde ole rahat rahat gecemıyorsunuz
kontrollerıne alısmanız bı 10 dk surebılır esyaları rahatca haraket ettırebılmenız ıcın

bunun dısında daha ozellıkler war ama dedıgım gıbı paranızın hakkını verecek bı oyun

alternatifleri : MGS 3 , MGS 2 , SOCOM 2 , Syphon Filter , Fredom Fighters

resimler gamespot dan alıntıdır
oyunla ılgılı traıler veya ozellıklerı okumak ıcın gamespot u kullanabılırsınız[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...