jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 oyunu ben ps2 de oynadım mama xbox versiyonuda war ama o konuda yorum yapamıycam oynadıgım kadarıyla ps2 de gayet ıyı zaman gecırecegınız ve paranızın degerını verecek bıoyun oyun stealth-base uzerıne kurulmus sımcık kahranamızın pisicik gucleri war en basıtınden fazla buyuk olmamak kosuluyla esyaları , ve boss lar dısındakı ınsanları kaldırabılıyorıp saga sole fırlatabılıyorsunuz bu dahada ınteraktif yapmıslar mesela sıze bı boss kaldırıp bısey attıgı zaman onu havada yakalıyıp gerı ona atabılıyorsunuz bunu normal askerlerın sıze bomba atarkende yapabılıyorsunuz bunun dısında hosunuza gıdıcek olan ozellıklerden ruhunuzu bedenınızden cıkartıp baska bı bıreyın ıcıne gırıp onu kontrol edebılıyorsunuz daha baska da ozellıklerınız war oyunda oyun basta kolaymıs gıbı gorunuyor ama ılerlerınde ole rahat rahat gecemıyorsunuz kontrollerıne alısmanız bı 10 dk surebılır esyaları rahatca haraket ettırebılmenız ıcın bunun dısında daha ozellıkler war ama dedıgım gıbı paranızın hakkını verecek bı oyun alternatifleri : MGS 3 , MGS 2 , SOCOM 2 , Syphon Filter , Fredom Fighters resimler gamespot dan alıntıdır oyunla ılgılı traıler veya ozellıklerı okumak ıcın gamespot u kullanabılırsınız[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Aman yarabbi nası bi oyundur nası bi güzelliktir bu. Azcık oyun zevkiniz varsa sevebileceğiniz bi oyun. Saatlerimi alıyo işi gücü bıraktım bunu oynuyorum. Pişman olaağınız ulan bu ne niye para verdim diyeceğiniz bi oyun değil. Waffff.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 delircem psmi yaptirmam lazim AGGH[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesela bi grupla çatışıyosunuz. Gruptan birini kontrolünüze alıp grubun en arkasına geçiriyosunuz herkesi bitirdikten sonra aşağı atlayıp kılınız kıpırdatmadan herkesi hallediyosunuzki böyle oyun fazla çıkmıyo kesin edinin derim ben.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar