dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 @ aluriel Sen de biraz humanist ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Doğal kurallar gereği öyle olmam gerekiyo, fakir birinin narsist olmasına imkan varmıdır sence =/ Fistan said: yürü git lan Sen anca benimkinin tepesinden bakarsın ahahaha üzgünüm dostum benimkinin tepesinden bakan herkes gocunup böyle yorumlar yaptı zamanında. hızlı yükselene HERKES laf atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 napak banlayak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 tabiki banlayamassınız abicim, gerekli malzeme yok, banlanıcak bişey demedim ve zaten banlayamassınız da. Ben banlanırsam beraberimde fistan da gider, o yüzden konuyu değiştirme şimdi hadi bakayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 kalsın biraz ezelim bu lavugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 şu resmin üstüne napak banlayak mı kanka yazsa (tercihen yetenekli) biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 banlıcaksan fistanıda banla eşit olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yeterince malzeme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 fistan ezmek istiyosan başarılarından bahsetmen lazım önce, nası birisin merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o değilde Lyvanna_Dolores said: 40 yıl sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Fistan said: kalsın biraz ezelim bu lavugu hümanist ol dedim, ama senın için de geçerli. lütfen tatlım gitme üstüne bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 direk kaç dolar de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 oha yancı bile bulmuş kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 DindarKanka said: tabiki banlayamassınız abicim, gerekli malzeme yok, banlanıcak bişey demedim ve zaten banlayamassınız da. Ben banlanırsam beraberimde fistan da gider, o yüzden konuyu değiştirme şimdi hadi bakayım ^^salak mısın olum sen Bu forum anayasaya göre yönetiliyo sanıyon heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 adsfadk sen kendini ilahi otorite falan mı zannettin evlad ? fakir gocunması seziyorum yoksa alınmazdın başkalarının üstünlüğüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 olitere said: banlıcaksan fistanıda banla eşit olsun da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 DindarKanka said: adsfadk sen kendini ilahi otorite falan mı zannettin evlad ?sanane lan sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 hahahahaha:))) Fistan said: DindarKanka said: tabiki banlayamassınız abicim, gerekli malzeme yok, banlanıcak bişey demedim ve zaten banlayamassınız da. Ben banlanırsam beraberimde fistan da gider, o yüzden konuyu değiştirme şimdi hadi bakayım ^^salak mısın olum sen Bu forum anayasaya göre yönetiliyo sanıyon heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 coq uzun Lyvanna_Dolores said: o değilde Lyvanna_Dolores said: 40 yıl sonrası [/quote ]zaman kavramından tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 DindarKanka said: ahahah hem iyi görünümlü hem de kendi parasını kendisi baya kazanan birisiyim. hatta hepinize yukardan bakıyorum desem yeridir. ciddi bi şekilde sırf iyilik olsun diye böyle bişey yapmak istedim, yoksa istediğim kızla çıkıcak bi kişiliğim ben. gerisi pek de umrumda olmaz. kötüyle iyiyi ayırt edebilicek seviyedeyim ahahah paha piçilmez bir insanmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 hadi herkes bi sıfatıyla ezsin dindarı sırayla, ben tipte ezim sora matama gelsin parasıyla ezsin, gecko liseli amatör ruhuyla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Fistan said: DindarKanka said: adsfadk sen kendini ilahi otorite falan mı zannettin evlad ?sanane lan sen kimsin sana özür dileticek adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 çok heycanlı! acaba bi sonraki sayfada nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar