Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ben monitör alacağım için araştırırken rastladım, birazdan gidiyorum eğer önce bindirim yapmamışlarsa çok güzel fırsat. http://www.electroworld.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ElektroWorld'de pek bindirim olmuyor. Worldcard varsa en iyi yerlerden biri. Geçen monitör için gitmiştim piyasada 550-600 arası olan bi Samsung monitör orda 499 liraydı ancek stok yoktu, çoğunlukla olduğu gibi :D. Z5500 indirimi devam ediyorsa almak isteyene güzel bi fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 şimdi geldim, fake çıktı bu indirim de adamlar maalesef önce bindirmişler yine ve pekte güzel bişi yoktu monitör çeşitlerinde. Gittim Vatandan aldım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Vatan'da bugüne özel %25 yapmışlar herşeyde ve fake değil. sitesi çok zor açılıyor zaten bu yüzden. Ayrıca yarın Pendik Mediamarkt'ta baya bi indirim olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Sağol valla farkında değildim indirimin 2 parça birşey aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 :) güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Şu an Mediamarkt Pendikte millet birbirini eziyor baya baya indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar