Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Cowon O2 16gb ( yanında orjinal kılıfı ile birlikte)


dombilibili

Öne çıkan mesajlar

Elimdeki cowon o2 yi satmaya karar verdim. Alalı yaklaşık 1.5 sene oldu. elimde cowon o2 nin 16 gb lık beyaz renk olanı var. Hiçbir sorunu yoktur. Bu tarz elektronik aletlere düşkün birisi olduğum için çok dikkatli ve temiz bir şekilde kullandım. Zaten nerdeyse sürekli kılıfının içindeydi diyebilirim. Harici altyazı desteği, ekran boyutu ve mkv ogm avi ayırmadan açtığı videolardan dolayı pmp arayan insanların öncelikli düşünmesi gereken model cowon o2 diyebilirim. Kesinlikle beklentilerinizi karşılar.

Ürün içeriğinden bahsetmek gerekirse orjinal kutusu içindeki her şeyi ile birlikte duruyor. Kutunun içinde cowon o2 pmp dışında şarj aleti, pc ye takmak için usb kablosuda olacak. Bu modelde tv kablosu kutu içeriğine dahil değil ben de daha sonradan ihtiyaç duymadığım için almadım. Bununla birlikte yurtdışında cowon o2 ye özel olarak getirttiğim 60 tl değerindeki kılıfı ürünle birlikte satıyorum.

herhangi bir sorunuz ya da ürünle ilgili almak istediğiniz bilgi olursa en kısa zamanda cevaplamaya çalışacağım bana sorduğunuz sürece.

Bunun dışında sanalpazar.com üzerinden de gerçekleştirebilirim satışı bu tarz bir siteden almak isteyen olursa.

Düşündüğüm fiyat cowon o2+kılıf için 380 tl.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...