Vidar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 olur mu ya hatta karamurat köyünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yubaraaaa.. koştur koştur giderim, basım basım eşlik ederim.. tutmayın beni, pek çok seferim.. eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bunlar da anathema gibi oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 55.5 TL nedir abi? hangi şehirde isyanlardasınız bilmiyorum ama Ankara eskiyeni' de 25 TL bilet fiyatı. duyrulur. ama gelmeyin, evet evet gelmeyin. Ben son dakka alıcam bileti, kalmaz yoğusam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi bu yazki çeşme konseri öncesi solemarede akşamüstü beach partyde kafayı bulup çeşmenin ortasına kustum. gidemedim oyvavoya çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 wastyrx said: Biletler biletixten mi? Len pek dinlemediğim bişi için gidip 100 lira falan vermek koyacak biraz ama napalım Adamın kız arkadaşı var sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 şu konsere gitcek adam bulamadım ya, vay bana vaylar bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar