RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 İLhan Uçkan-Kadınları Kullanma Kılavuzu Al bu kitabu oku.Ama çokta kaptırma kendini.%50 si yalan.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bence de fake acc. :)[signature][hline]Allah kahr bela..
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Prawler, 27 Ağustos 2004 02:09 tarihinde demiş ki: ya pişman olursun sonra dene şansını +9182398 Bak arkadaşım.. Hiç bekleme hemen git konuş tanış.. Eğer eline geçen fırsatları kaçırırsan (kızı kantinde tek başına otururken yakalamak gibi vs..) kız elinden kaçtıktan sonra benim gibi deli gibi dövünürsün, allahın hergünü kendine küfredersin.. Ulan gördüm bu topiği yaramı deşti şimdi pfff.. öhm neyse kesin bulduğun ilk fırsatta konuş tanış kızla.. "Nasıl olsa tanışırım", "Hmm şimdi deil başka zaman gidip konuşiim" diye beklersen kız uçar gider..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Booster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Şu an bile pişmanım zaten.Nie bugün konuşmadım diye.Ama haftaya söz... Aracı kullansam?
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ıh damardan gir[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yanı aracı kullanma[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
elma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 booster asla aracı kullanma jakabonun dediği gibi. direk yüzüne söle kızın. pat diye karsı karsıyayken söle. bi anda şaşırsın . ama fazla da şaşırmasın. yani daha önceden biraz belli et. sonra cek kenara konus düzgünce. aracı kullanırsan tam batırırsın. ben kullandım ordan biliyorum[signature][hline]www.elma.forumu.com
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bence aracı daha şyş olabilir[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Aracı olunca hatun seni diil aracıyla işi pişiriyo çünkü o daha yakın oluyo euıheuheuhe :) walla ben hep mıllete aracı oluyorum hatun bana yazılıyo ehuehueheu :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens)
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Zaten en önemli olay kesişmedir.. Kızın sana kaçamak bakışlar attığını görürsen olay bitmiş demektir zaten.. Ama tabii önce sen kantinde, derste dönüp falan kıza bakıcan ki kız niyetini anlayacak.. Ondan sonrada tanışma faslı gelicek.. Sakın şırrraaakk diye kızın yüzüne söyleme seni seviyorum diye.. Kız çalışkan demişsin.. Şu soruyu çözemiorum vs.. gibi klasik şeyler kullanabilirsin..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben de kolaydayım.[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Veya ucunuz var mı falan diye yakınlaşabilirsin. Haa birde kadınlar yerinde yapılan komplimanlardan(iltifatlardan) çok hoşlanırlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Walla bak ben bizim çocuklara kendımı ittirtiyodum ( Çocuktuk euheuhe ) kızın omzuna atıyodum elımı "Ay napıyosun " diyodu " "Şey kusura bakmayın arkadaşlar ittide" fln yapıyodum "Kikikiki Tamam canım şey nolcak " Falan derken GÜMBÜRST diye iş başlıyodu kantinde fln yer veriyodum ... a buyrun diyodum oda bana olurmu öle şey o kadar beklediniz diyodu bende sizden önemlimi fln kompliman diyince ŞRRAKK diye suratına vuruyo saten otomatikman senı sevıyorum lafı :) Yane sölemeden hatun anlıyo daha sorna fln bızımkı özel okulya Nöbetçi fln war Kat nöbetçileri falan filan ondan sonra dersin ortasında çıkartıyodum dışarı diyodum müdür yardımcısı zart zurt çağırıyo diye çıkartıyodum muabbet edıyodum ulan bi kere nöbetçiyken öpemedim hatunu her öpmeye kalktıgımda birisi geliyodu :) ehuehe walla bunlar benım taktiq ler millet benım peşimdeydi ehuehueh :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hoca adam demişki kız ağırbaşlı vs.. sen demişsin ki elini kızın omzuna at vallahi şrraakk diye yapıştırıverir rezil olur adam tüm dershaneye..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
yellowdream Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bence sen önce kızı kantinde sağda soldsa biryerlerde gördüğünde hafifçe selam ver iyi dersler felan de baktın o da sana selam veriyo bişiler söylüyo sonra sonra muhabbeti geliştir "iyi dersler" "nasılsın bu gün" "dersler nasıl" "şöööle bi konu vardı tam not alamadım sende notlar varmı" gibi gibi işte baktın karşılık veriyo sende çay içmeye filan davet et olsun bitsin buluşmalar ilerledikçede dürüste açılırsın Sakın öööööle şımarıklık yapma kızın yanında efendi ol İyi şanslar
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yürrü be yellow :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena
Booster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Aynı sınıfta değiliz!Ben teneffüste gezinirken O'nu görünce uç istiem saçma değil mi?Ben sayısal o TM not isticem saçma değil mi?İttirseler gene saçma değil mi?O'nun bana bakış atıp atmadığının anlayamıyorum ki!Çünkü görüş alanımda olduğu sürece her daim O'nun gözlerina bakıyorum.Arada bana bakyor tabi ama neden bakıyor biilmiyorum veya herkese mi bakıyor anlayamıyorum.
yellowdream Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Booster İşi yokuşa sürmesene kardeşim bul ortak bir nokta sen kafanı takmışsın olumsuzluklara hep terslikleri düşünüyorsun Sana yazdıklarımızı harfiyen yap diyen yok ders notu isteyemeyeceksen başka bişi bul başka bir konudan gir muhabbete bu kadar geri durma güven kendine
Öne çıkan mesajlar