patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 neyin nesiymiş bu yav, varmı kurcalayan habire davet ediyo ekip arkadaşlarım fakat uzakta olduğumdan aralarında ne tür bir ilişki kurduklarını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ne kadar acı bir durum kendi mesajına 4 gün sonra ilk cevabı atmak. neyse içerlemiyorum bu olayı kendi kendime hallediyorum. kimseye kızgın değilim herkez bakıp da ne diyor bu fuzuli deyip pas geçmiş olabilir. hey ordakiler biliyorum beni duyuyorsunuz. sadece bu kadar. yammerda saçma zikko bir şeymiş zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ben daha Twitter'i cozemedim. Kurumsali ne oluyor? Unlu isen web siteni yaparsin, fan siten olur video vs.. koyarsin. Kendi halinde bir adamsan millet napsin senin 15 dakikada bir naptigini. Kusura bakma kardes Trolledim galiba biraz basligi ama icimde kalmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 fuckitter vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar