balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Dolmuşu falan yok mu buranın diye düşünüyorum da.. Olmadı söke'den falan gitmeyi düşünüyorum gerçi.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 söke-didim servis var. hacım şunu halledelim çabucak. buna bakmaya giriyorum pati'ye. kendimi kaptırıp vakit harcıyorum sonra
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ne çok bodrumlu varmış arkadaş. bölümün modu izniğe nası gidebilirim dedi cvp veren olmadı asdsad burda topik patlamış asd
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Buldum dasaaaa. Milas'a gidiyosun, yatağan sapağından minibüsler varmış didim'e. Arkadaş ordaki kahyaya sor gösterir diyo. Bafa gölünün kenarındaki yolu kullanacakmışız. Bodrum Milas havalimanı, milas yatağan sapağı. Oradan dolmuş.
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Yalnız havalimanından Milas'a Atlas servisi yok söylim. Muhtemelen oralarda dolmuş vardır havalimanında falan. Vardır heralde yani :P
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Gerçi şimdi gitmişken Bodrum'da da biraz zaman geçirilir diye de bir his kapladı ama, şu yoldan emin olmalıyız başta sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bodrum havaalanı için servis olmaması lazım. sadece izmir için var diye konuşmuştum ben atlas ile
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Milas'a bi şey bulamayacağımızı sanmıyorum. Adı üstünde abi Bodrum- Milas Havalimanı yani . Çıkar bi vasıta.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya rahat bulursun. yalnız süren sıkışık olmasın. benim çok limitli sürem vardı didim'de. işlerimi yetiştiremedim tamamını. dönüşü de bir çok farklı vasıta ile yapmam gerekti sdfsdfsdf süren sıkışık olmazsa rahatça minibüsler ile halledersin.
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Yok ya tatil yapcam yatmaya gidiyorum. 1 haftalık kaçamak.
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Havalimanında iniyorsun Bodrum'da. Servislere binip Güvercinlik'te iniyorsun. Sonra yolun karşısına geçip 8 lira bayılıp bir servise biniyorsun. Milas kavşağında iniyorsun. Milas Kavşak'tan Tabakhane'ye yani minibüs garına geçmek için 2.75 lira bayılıyorsun. Oradan Didim minibüslerine atlıyorsun, yoksa Akbük dolmuşuna atlayıp oradan tekrar Didim dolmuşuna atlıyorsun. Bu alternatifle servislerde 2 saate yakın süre geçiyor. Ya da İzmir havalimanı> Söke Otogar> Didim otogar.
Öne çıkan mesajlar