zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bence bunun güney kuzey ile ilgisi yok;) o zaman rus kızlarının da pek bir mülayim olmaları,çekinik olmaları gerekir,peki öyle mi oluyor?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dylanN said: Ben şahit oldum Akdeniz'in güney kısımların da kızlar teklif ediyor. Dilan'da antalyada oturuyo zaten dasaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi ben teklif almadım.. bi sonraki transfer döneminde gelen teklifleri değerlendireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dartanian Antalya'ya tatile gel.Ben misafir ederim seni.Tanıdıklarım var üst düzeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Etmezsen dönerim aynı hızla ama. Bi de iş arkadaşlarınla tanışmak istiyorum.Senin nasıl bi çalışma ortamında olduğunu görmek amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 En iyi şekilde misafir edeceğim seni.Bütün masrafların bana ait. Yol+barınma+yeme-içme+karı-kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 oooo dylan bayağı cömert çıktı:)...türk misafirperverliğinin emsalisin dylancım:D dylanN said: En iyi şekilde misafir edeceğim seni.Bütün masrafların bana ait. Yol+barınma+yeme-içme+karı-kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 didim e minibüs falan yok bodrumda sezon da falan olsa anlıcam yaz kış bodrumdayım ben mayk abi bu arada didimde ne işin var ya ilk kez gidiyosan tavsiye etmiyorum git başka yere x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 uçakla gidersen atlasjet in izmirden aydın-kuşadası-selçuk-didime servisi var ancak didime gitmeim servisle lakin aydın ve kuşadası gayet rahat gidiliyor zaten ben arabaylada 50 dk. da gidiyorum oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Olum ben uçak bileti aldım 8 şubat'a bodrum'a. Didim'e geçerim rahat oradan diye. Yok mu lan şimdi vasıta ahaha? Dasaaa sen ne zaman gitcen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bir çare arkadaşlar bize, Dasaaa topic açmasa hani hala rahat gideriz modunda olcakmışız yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 izmir'den didim'e geçtim, izmir'e geri dönüp oradan didim seyahat midir nedir, onun otobüsleri vardı. kamil koç'un sitesine bak. otobüs olması lazım bodrum->didim süper boş. yaşlı ingilizler var biraz.. ben bi iş için gitmiştim, bayağı oluyor. didim'e atlasın da servisi var. güzel olmuş o. bp mi petrol ofisi mi ne bi benzinlikten kalkıyor olması lazım. bana uymadı saatleri onunla dönemedim ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bodrum'u bilmem de yönlendiriyorlar mı oradan? Varsa hakkaten güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ki yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi İzmir'e dönerken yakın olan bi kavşakta falan da indirilebilir, yani bodrum'dan didim'e giderken İzmir'e dönmek çok saçma geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Kamil Koç'un saati uymadı bana. Atlas'ın sitesinde havalimanından servis bulamadım ben de. Napcaz şimdi ? Bi el atıverecek yok mu? İzmir'e dönmeden ulaşmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 valla ben de bi kere didimde mahsur kaldım bodruma dönmem gerekirken.neyse ki yanımda bi arkadaş da vardı.son çare otostop:D ama yazdı mevsim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ve sel dolup taşıyomuş şu aralar =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 o zaman filikalara atlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Halihazırda yok filikamız ,gemi çevirmemiz lazım diyosun . Pekii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sen bodrum didim arası mı arıyorsun sadece? atlas'ın servis tek izmir didim arası var yalnız. metro'nun otobüslerine bak bodrum didim için bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Kaç gündür bulamadın mı sen hala Bodrum'dan Didim'e nasıl gidildiğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dasaaa said: sen bodrum didim arası mı arıyorsun sadece? atlas'ın servis tek izmir didim arası var yalnız. metro'nun otobüslerine bak bodrum didim için bir de. Atlas'ın servisine de , metroya da , kamil koç'a da, varan'a da baktım. Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yazın bile bi iki sefer vardı.şimdi toptan kaldırmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar