dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bodrum'dan Didim'e kışın otobüs var mı? Kaç para? Hangi şirketler gidiyor? Havalanından transfer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 küçük dolmuşlar gidiyor şirket yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hmm nereden kalkıyor acaba yaw? fiyatı hakkında bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 acaba izmirden mi didime geçsem.. bak o da olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bodrumdan önce izmire sonra Didime mi geçiceksin abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hedef didim! nereden olursa artık bodrum'dan da olur izmir'den de olur havayolu ile bodrum'a ya da izmir'e iner. oradan intikal ederim didim'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Didim'de fırtına sel olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 15 liraya pamukkale var izmirden ya valla direk otogardan kalkıyor ya ama fiyatlarını bilmiyorum işte her yere var didimden milasa bodruma akbüke altınkuma öyle küçük şehirler arası minibüs gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 " Didim Midibüsleri hakkında En güncel bilgiyi 0 256 813 10 64 numaralı telefondan Didim Seyahat Altınkum durağından alabilirsiniz." ....diye yazıyordu bir sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dylanN said: Didim'de fırtına sel olcakmış. ne zaman yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 zeper said: " Didim Midibüsleri hakkında En güncel bilgiyi 0 256 813 10 64 numaralı telefondan Didim Seyahat Altınkum durağından alabilirsiniz." ....diye yazıyordu bir sitede. du yarın sabaha bi arayım bakayım ne diyorlar.. thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bodrum-Milas Milas-Didim yaparsın olmadı ya. Başlangıç noktan Bodrumsa izmir falan uğraşma.Baktın o da olmuyo muğladan git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dasaaa said: dylanN said: Didim'de fırtına sel olcakmış. ne zaman yaw? Bu hafta ve önümüzde ki bir kaç hafta sıcaklıklar 14-15 derce dşecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ahuahu yok başlangıç noktam istanbul.. Hedef didim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 İzmire git ordan git abi o zaman tamam kitlensin. Ayrıca didimde kızlar teklif ediyomuş tabi soğuk olur bu ara olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bir de kamil koçun seferleri var, 55-60 lira civarında, direk istanbul'dan didim'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dartanian said: Ayrıca didimde kızlar teklif ediyomuş tabi soğuk olur bu ara olsun. yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Hangisi yalan lan soğuk olcağı mı kızların teklif ettiği mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 10saat yol tepmek yerine daha bi hızla gideyim dedim aslında. ama olmadı öle yapıcam. hızlı treni yaygınlaştıramadı ki garip ülkem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hm kızlara kadar geldim gerisini okumamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dasaaa said: 10saat yol tepmek yerine daha bi hızla gideyim dedim aslında. ama olmadı öle yapıcam. hızlı treni yaygınlaştıramadı ki garip ülkem.. Abi izmir'e uçakla git, ordan da didim'e otobüsle geç zaten 3 saat civarı bişey sürer heralde otobüs yolculuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Llama said: hm kızlara kadar geldim gerisini okumamıştım Ne kadar güneye inerse o kadar fazla kız teklif ediyo batı sahillerinde kanka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi didimde yok ya böyle bişey belki ondan sonra başlıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hadi be.. daha güneye inmem gerektiğini biliyordum!!!bilmemkaçbin km sonra yer:antartika. -...Lanet olası penguenler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ben şahit oldum Akdeniz'in güney kısımların da kızlar teklif ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar