dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Tam set denilmez aslında: http://urun.gittigidiyor.com/5x2-KG-Uzun-Bar-1x2-Dumble_W0QQidZZ33533855 Pahalı mı oldu bilmiyorum, buradan isteyen olursa konuşuruz öm den. not: Şimdi bakındım biraz, adamlar 10 kg. dubmle ı 50 ye satıyor, ucuz bile koymuş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 5x2 kg. 1x2 kg 2x5 kg, 2x1kg olsa daha iyi olur anlam açısından ekikiki Valla ilk o gözüme çarptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Doğru, ama artık çok geç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Evet editleyince 1 saat mi ne bekletiyor, çok uyuz bişey arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Değilmiş asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 2x5 bizi nereye getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben almak istiyodum böle set, fiyat ne kadar ve dumble bar tek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 krom ile döküm arasındaki fark nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 döküm bir tekniktir. krom bir element.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 krom tanrıdır bi kere! ingilizcesi cromdur, krem yada krema demeyiniz. krom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Fiyat patiye 50, dumble tek, bu set sizi gerçek çalışmaya hazırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 geyik gibi olucak ama geyiğine sormuyorum http://www.topfatlosstrainer.com/wp-content/uploads/2009/10/30/ryan-reynolds-workout-and-diet-plan-for-ripped-abs/Ryan-Reynolds-Blade-Trinity.jpg şu hale gelmek için ağırlığa mı abanmak yoksa tekrara mı abanmak gerekir. Önemli olan şişmek değil sağlam olması kasların benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 duzenli olarak ama duzenli olarak spor yaparsan cok zor degil bu,basit bile sayılır sismenin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya şimdi gerçeği kabullendim ben o eleman gibi kaslarım hiçbir zaman olamayacak ama hani ağırlıkla mı yoksa tekrarla mı olacağını merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben spora başladım, olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ama acilen geçsin kas ağrılarım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ağırlık ya da tekrar değil İRADE! bi de eye of the tiger tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 öncelikle omuzlarının gelişmesi,genişlemesi için,yüzmen gerekir,üstelik karın ve kol kası yaparsın,bunun yanında hem yüzmede kolaylık sağlamak için hem de sıkılaşmak için ağırlık çalışabilirsin.Sırf ağırlıkta olur ama yüzmeyle çok daha kısa sürede kesin sonuçlar alabilirsin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bengay kullan:) SeaGle said: Ama acilen geçsin kas ağrılarım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 erkek adam adı ben gay olan bişi kullanmaz muadili kamfolin var. onu kullanır. ama çok erkekse hiç kullanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 :)))) ala ala ne var canım...ilaç yani,gizli sürer kimse görmez ne sürdüğü,gerçi kokudan ortaya çıkabilir ama:) dasaaa said: erkek adam adı ben gay olan bişi kullanmaz muadili kamfolin var. onu kullanır. ama çok erkekse hiç kullanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Alacaksanız girin, yoksa dükkanın önünü kapamayın hoyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben alırdım da ağırlık ve 2. dumble yok uzun bar da düz değil... sana iyi satışlar dileyim ama fiyat gayet uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu arada z-bar onun adi , uzun bar diil asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bengay çok iyi ilaç da ismi ve kokusundan kurtarmıyor ki =/ Ama bi şekilde kullanmam lazım sanırım biraz. AMa işte koku be güzel abicim. Onu sürüp gece yatıp sabah duş almak lazım, bu sefer de sinüzitten ölürüm. Sinüzit dedim de, dasaaa sen o hetipot mudur nedir o demlik gibi olan naneyi buldun mu, aldın mı, kullandın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar