trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben çok pis çalarım hem fender stratım da var yeni aldım dsfdasddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 sırf pink floydun ninni uyarlamalarını dinleyerek büyüsün diye çocuk yapmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 "This musical journey takes baby to the bright side of the moon and beyond, with gentle lullaby renditions of Pink Floyd’s indelible hits. Your crazy little diamond is going to shine on in dreamland, comfortably sleeping. You’ll wish you were there" ne güzel yazmışlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Benim anlamadığım şey, tam olarak neye bakarak çalışıyosun soloya anlamadım ama bend yerine slide yapıyorsun bir çok yerde; duygulu bir solo bu solo aslında ve en iyi bend yaparak verilir o duygu. Bence eğer tablara bakarak çalıyorsan, sadece tablar ile değil biraz da şarkıyı dinleyerek çalışmaya bak, bazı yerlerde cidden hiç alakası yok solo ile çaldığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar