mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 2 yıl kadar once oynamayı bırakmıstım. anca satmak aklıma geldi. zamanında gayet her raid'i yapıcak itemları vardı tabi şimdi bişi ifade etmio. 5k kadar gold var accountta. account ozamandan beri deaktifti. bu hafta bi hack macerası yaşadım ve geri aldım accountu ve yeni bi battlenet accountuna merglettim. o konuda bi sorun yok o yuzden. fiyat olarak 80 diorm ama piyasa hakkında bişi bilmiorm. yorum yapın fiyat konusunda ona gore bi ayar çekerim ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Characterin nicki: Rendell Characterin realmı: Quel'Thalas Characterin extra özellikleri notlar: 80lvl Tauren Shaman 5k gold var karakterde. Sehir:İstanbul Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi:H *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 up to the top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Csrb10 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Sana nerden ulasabılırız ayrıca cataclysm eklimi id de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben burdayım. özel mesaj atarak ulaşabilirsin. cata yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar