Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Arkadaştan almıştım accountu.Subs. bölümüne girince şifre yi falan yazıyorum yanlış diyor.Fakat arkadaş kendi makinesinden girior... Bide şöyle birşey var."Login" kısmına büyük harfle yazamıyorum.Caps i falan açsamda yazamıyorum hiçbişekilde.Şifre bölümünede yazamıyorumdur o zaman.Fakat şifre de büyük küçük harf var.. Yani makineden kaynaklanan bi sorun olabilirmi? Biri yardımcı olursa çok sevinicem ehe
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 simdi sana verilen subs accları : direk kücük harfledir sifreler ise büyük kucuk seklinde sogru yazdııgından eminmisin ? bide bilgisayarlar networkle fln mı bağlı ?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 evet network.. cafe den bağlanıyorum şu an.
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Şimdi çıkmam gerek. Bilgisi olan kişiler buraya yazarlarsa sevinirim...
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 network baglıyken yapabiliyor öyle seyler onun makinasindan hallet işini :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Öne çıkan mesajlar