Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Arkadaştan almıştım accountu.Subs. bölümüne girince şifre yi falan yazıyorum yanlış diyor.Fakat arkadaş kendi makinesinden girior... Bide şöyle birşey var."Login" kısmına büyük harfle yazamıyorum.Caps i falan açsamda yazamıyorum hiçbişekilde.Şifre bölümünede yazamıyorumdur o zaman.Fakat şifre de büyük küçük harf var.. Yani makineden kaynaklanan bi sorun olabilirmi? Biri yardımcı olursa çok sevinicem ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 simdi sana verilen subs accları : direk kücük harfledir sifreler ise büyük kucuk seklinde sogru yazdııgından eminmisin ? bide bilgisayarlar networkle fln mı bağlı ?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 evet network.. cafe den bağlanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Şimdi çıkmam gerek. Bilgisi olan kişiler buraya yazarlarsa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 network baglıyken yapabiliyor öyle seyler onun makinasindan hallet işini :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar