Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 lafın varsa da yazamicaksın gibi duruyo artık sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fanboyluk deniyor seninle aynı zamanlarda telefonlarla tanışmışım. Kullandığın telefonların hepsini de kullandım diyebilirim. iphone 4 de yanımda yaşayanda var ve günün yarısında bende neredeyse. Hararetle savunduğun kadar bi dalgametresi yok. Herşeyi geçtim, 96 yılının ericssonu ile iphone u yanyana koyup "hepsini kullandım ben saksı değilim" diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 beyler winmo 6.0 => 6.1 update etmek istiyorum nasıl yaparım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador2 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Fistan said: lafın varsa da yazamicaksın gibi duruyo artık sdfsdf Bi yol bulur yazarım anasını siktiğimin orospu çocuğu... dasaa ya da dayak sözüm var istediğiniz kadar banleyin gene kurtulamayacaksınız ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ben 3 yaşından beri telefon kullanıyorum beni en çok memnun eden telefon motorolanın bi modeliydi hangisi hatırlamıyorum çünkü ilk telefonlardan biriydi o zaman böyle cep telefonu falan über bişeydi lan motorola > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ah xanador bunu yapmayacaktın be adamım. serinkanlı bir şekilde bu diyarlardan gidip bambaşka bir fake ile dönseydin işler çok güzel olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar