Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 lafın varsa da yazamicaksın gibi duruyo artık sdfsdf
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fanboyluk deniyor seninle aynı zamanlarda telefonlarla tanışmışım. Kullandığın telefonların hepsini de kullandım diyebilirim. iphone 4 de yanımda yaşayanda var ve günün yarısında bende neredeyse. Hararetle savunduğun kadar bi dalgametresi yok. Herşeyi geçtim, 96 yılının ericssonu ile iphone u yanyana koyup "hepsini kullandım ben saksı değilim" diyosun.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 beyler winmo 6.0 => 6.1 update etmek istiyorum nasıl yaparım ?
Xanador2 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Fistan said: lafın varsa da yazamicaksın gibi duruyo artık sdfsdf Bi yol bulur yazarım anasını siktiğimin orospu çocuğu... dasaa ya da dayak sözüm var istediğiniz kadar banleyin gene kurtulamayacaksınız ibneler
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ben 3 yaşından beri telefon kullanıyorum beni en çok memnun eden telefon motorolanın bi modeliydi hangisi hatırlamıyorum çünkü ilk telefonlardan biriydi o zaman böyle cep telefonu falan über bişeydi lan motorola > all
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ah xanador bunu yapmayacaktın be adamım. serinkanlı bir şekilde bu diyarlardan gidip bambaşka bir fake ile dönseydin işler çok güzel olabilirdi
Öne çıkan mesajlar