inf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Osi için çok abartılı olmayan yine kasmamı gerektirecek makul düzeyde bir account yada bir reg code arıyorum. Yada reg code satıp birde normal düzeylerde transfer edilcebilecek charı olanlar varsa onada talibim.. İlgilenenler özel mesajdan ulaşabilirler. [Bu mesaj Twilight tarafından 06 May 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Ben de acc i satıyorum. eğer istersen neler var neler yok yazarım özel mesajdan. tabi öncelik fizbanıma aittir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 arkadaşlar ikinizede özel mesaj atıyorum şimdi ordan konuşalım olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bende satıorum 10 aylık acc icinde guzel char var ozel msg la ulas istersen[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar