suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 NANANANANANNANANNA türk telekom NANANANANAMINANA BU NASIL İNTERNET LAN! 1 dizinin 15 dk lık part i 25 dakikada nasil yüklenmez abi? biri bana açıklasın lütfeen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 türk telekom korsanak karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Çözüm öner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 suBzer0 said: 1 dizinin 15 dk lık part i 25 dakikada nasil yüklenmez abi? biri bana açıklasın lütfeen! ttnet ile alakasız birçok nedeni olabilir biliyosun di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Fistan said: ttnet ile alakasız birçok nedeni olabilir biliyosun di mi ? olsun,yine de rahatlatıyor insanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 youtubedan izliyorsan yurt dışı çıkışları kötü ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 çağrı merkezlerindeki elemanları idiot olmasaydı keşke bunların :( anlatıyorum, 10sn susuyolar konuşmam bitince. anlatabildim mi? diyorum. ben anlamadığımı söylemedim ki diye tepki veriyolar. sonuncusunda atarlanıp bi daha sizi aramıycam arkadaş, duvarla falan konuşçam pek bi farkınız yok çünkü yardımcı olabilme konusunda! dedim. bir dakika bilgilerinizi tekrar inceleyeceğim dedi salak karı. kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 1 gb = 1 dk da çekilir mi dediler ? yaptım olacağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar