Tron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Henüz almadığım. Fakat yakın zamanda alıcağım htc desire için otterbox'ın defender ürününü düşünüyorum. Fotograflarda da çok şık görünüyor. Iphone defender modelini çok kaba bulduklarına dair yorumlar var. Fakat desire için bu gibi yorumlar göremedim. Açıkcası, yinede desire için olanıda elde tutulduğunda -kabamıdır acaba diye düşündürüyor. http://www.otterbox.com/HTC-Desire-Defender-Series-Case/HTC2-DESRE,default,pd.html?dwvar_HTC2-DESRE_color=20&start=1&cgid=desire-cases Bir de otterbox ürünlerini Türkiye de satan bir firma yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 evet, epey kabaymış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu tarz şeyler ilk başta cazip geliyo ama sonradan çok bayıyo. Telefonluktan çıkıyo kocaman bi takoz taşıyomuş hissi veriyo. Nekadar ince okadar iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hala arıyorsan eger bu urun gittigidiyorda satılıyor 122 tl,gercekten manyakmıs,paraya kıyabılirsem alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etatelecom Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 merhabalar hem yeni yapılan bir anlasma hemde yenı gordugumden dolayı bu konuyu bilgilendirmek istedim. otterbox resmi distributoru eta telecomdur turkiyede. ben eta telecom istanbul satıs temsılcılerınden biriyim. irtibata gecmek isteyen arkadaslar [email protected] uzerınden irtibata gecebilirler.. tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar