Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Herşeyi denedim olmadı. Helpdeskteki çözümlerden windows'u yeniden yüklemeye kadar olmadı...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 error mesajı çıkıyosa , bi' yazıver . uP ![hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bendede bu gun launchpad error cıkıyo bilgisayara format attım oyunu tekrar yukledim ancak tam patchi indirmeye baslarken launcped error diyo gecersiz islem yuruttu ve kapatılacak dio bi dahada calısmıo windows 98 kullanıyorum aramadan dier konularada baktım bi cozum goremedim varmı yardımcı olabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Noldu abi, u dönüsü mü yapıyon swg ye :)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bilgisayar bir aydır bozuktu simdi yaptırdım geldim oynadıgım tek oyunda swg ama bole hata verdi tekrar filan yukledim bi sonuc alamdım yok mu bunun cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hatayı tam olarak yazsan bulabilirdik belki. eğer patch yüklenirken "x dosyası boyut olarak uyuşmuyo" gibisinden bi hata msjıyla karşılaşıyosan -ki ben karşılaşmıştım- sorun cd lerdedir. swg klasöründeki bi dosya cdlerden tam olarak kopyalanamadığı için yüklenen patchin warsaydığı boyutta olmayınca launcher patch i indirmeye hatayla son weriyo sorunun bu deilse de soe live help e danış yardım ediceklerdir. hatta bu olayı herkes bi kez kullanmalı çünkü yardım hatları cidden çok ii adamların. insan döktüğü paraların karşılığını aldığını hissediyo live helpte krallar gibi karşılanıp adam yerine koyulduğunda :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 saolasın evet ole bi hata veriodu bilmemle dosyanız eksik filan diodu bi kac kere sildim tekrar yukledim oyunu tuttu simdi pathci indirio bakalım bi sorun daha cıkmaz isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar