Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Esası psp de hiçbişi çizemem varsa yoksa clone ama birkaçgündür devre çizmeye çalıştım okadar zor değilmiş Renkleri tutturamadığım için önce bi devre fotorafı çektim webcam ile yakından sonra photoshopda düzeltip editliyip bütün alana yayarak board yaptım biriiki tanede board delikleri nası oluyo diye baktım sonra biriki yerde şu üstündeki tüpleri aldım falan baya çok burn ve dark tool falan ile üstlerine yerleştirdim En tatlı yeri ise şu kabloları kendim elimle çizdim önce yamuk bi şekilde çizip bolca karartıyorsunuz çok tatlı oluyor sonrada gölge aha gerçek bu Birde o gereksiz karartılara butonlar düşüyor ondan öyle O üstteki büyük karartıda ekran var alttakilerde buton var Burada tam görebilirsiniz[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya[Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ağustos 2004 08:37 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ağustos 2004 08:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 çok güzel. eline sağlık. beline kuvvet.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ulen bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var, horas ta bişiler demiştir diye atladım : 0'a 0, elde var 0 :([signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 horas harbiden güzel olmuşmu gerçeğe benzemişmi cidden ay ay ay ay *heycanlanır* *masterden aferin almıştır*[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 nası yaptın lan banada öret[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 güzel nedir süper olmuş. *beep* ..im.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar